2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

34 بازدید | 0 پست

سلام حدود یه سال و خرده ای پیش یه آقایی با معرفی و کاملا سنتی اومدن خواستگاری از نظر چهره و موقعیت خوب بودن ولی من ردشون کردم چون هم ازدواج سنتی دوست نداشتمهم حدود ۱۰ سال ازم بزرگتر بودن که میگفتم زیاده. نگو که بعد از اون رد کردنه ، ایشون حدود ۵ ماه اینا منو زیر نظر داشتن از سرکار برگشتنی نگاه میکردن و این حرفا ، بعدش دوباره به طریق دیگه اومدن خواستگاری و من دوباره رد کردم ولی خاله و خانواده ایشون خیلی پیگیری کردن و شمارمو داده بودن پسره یه مدت کوتاه حدود ۲_۳ماه باهم حرف زدیم و مهرش به دلم نشست آدم خوب و مهربونی بود قبول کردم بیان خواستگاری و بله رو گفتمو عقد کردیم خود ایشون و خانوادشون اصرار داشت عروسی رو زودتر بگیریم با اینکه پدرم نظر موافقی نداشت برای زود گرفتن عروسی، ولی اینکارو کردیمو بعده۳ماه عروسی گرفتیم . من مثل چشام اعتماد داشتم بهش .بنظر آدم چشمو دل پاک و خجالتی و کم رو بود ولی اللن که ۲ماه از عروسیمون میگذره یه خانمی با اکانت ناشناس کلی فیلمو چت و عکس از رابطه قبلی شوهرم با دختری برام فرستاده که کلا داغون شدم اصلا انگار واقعا از ته دلم شکستم شوهرم و خواهرشوهرم وکیلن و میگن دروغه پیگیری میکنیم ولی بعدش شوهرم گفت که قبلا این خانم سیریش شده و یه مدت باهم بودن ولی قلبم اصلا نمیخواد باور کنه که اون پسر خجالتی و سربه زیر اینجوری بوده واقعا دارم اذیت میشم میخوام طلاق بگیرم عکسش و فیلمش با دختره هر لحظه جلو چشامه