2789
عنوان

26 سالمه اما....

327 بازدید | 15 پست

در انتظار عشق..... کی میرسه پس؟ 

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام برا هیچ چیزی تو زندگیت عجله نداشته باش. توکل کن به خدا. همیشه بهترین برات میخاد خدا. شک نکن

سلام قربونت برم.... اخه همش میگم دیر میشه دیگه26 سالمه.... همش میترسم هیچ وقت خدا کسی رو عاشقم نکنه..... خیلی نگرانم مهربون.... 

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…
سلام قربونت برم.... اخه همش میگم دیر میشه دیگه26 سالمه.... همش میترسم هیچ وقت خدا کسی رو عاشقم نکنه. ...

نگران چی گلم عزیز دلم؟ یکی عاشقت شه اما بیکار و بیعار باشه خوبه؟ عاشقت شه ولی معتاد باشه خوبه؟ عاشقت شه ولی خیانت کار باشه خوبه؟ عاشقت شه ولی دست بزن داشته باشه خوبه؟

یادت باشه تو بهترینی و لایق بهترین هایی. از خدا بهترین ها رو بخاه . عجله هم نداشته باش. بالاخره میاد اگرم نیومد به درک.

نگران چی گلم عزیز دلم؟ یکی عاشقت شه اما بیکار و بیعار باشه خوبه؟ عاشقت شه ولی معتاد باشه خوبه؟ عاشقت ...

🙏🏻🙏🏻🙏🏻دعام کن🧡🧡🧡

هعی منم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

سلام قربونت برم.... اخه همش میگم دیر میشه دیگه26 سالمه.... همش میترسم هیچ وقت خدا کسی رو عاشقم نکنه. ...

ببین الان حداقل امید داری عشقو در اینده تجربه میکنی انشاالله من متاهلم شوهرم دوستم نداره تا اخر  عمر حسرت دوست داشته شدن به دلم میمونه 

با جنگ میشه کنار بیام با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کربلا نه 😭😭😭

ببین الان حداقل امید داری عشقو در اینده تجربه میکنی انشاالله من متاهلم شوهرم دوستم نداره تا اخر &nbs ...

فدات مهربون.... دیر نمیشه یعنی؟ پیر نمیشم؟ 

فدات مهربون.... دیر نمیشه یعنی؟ پیر نمیشم؟ 

نه عزیزم کجا پیر بشی تازه اول جوونیته خانم ها تو سی سالگی پخته تر و زیباتر و جذابتر میشن

با جنگ میشه کنار بیام با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کربلا نه 😭😭😭