سلااام دوستان امروز روز ۴ تاخیرپریودمه اینم بیبی چکمه خیلی سفت و سخت عرض ۱ دقیقه مثبت شد .میترسم کاذب باشه ماه هفتم اقدامم بود . چیکار کنم کی برم آزمایش بدم . اخه میگن اگه زود بری ازمایش خون رقیق میشه و باعث سقط میشه لطفا با تجربه ها بگن....
....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵💫💚🌱
....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵💫💚🌱
ممنونم گلم من ۶ ماه اقدام کردم ولی نتیجه نگرفتم و تصمیم گرفتم خوراکمو درست کنم و چون حدس زدم تنبلی ...
ممنون از توضیح کاملتون خدانگهشداره برات منم دقیقا حدس میزنم تنبلی خفیف دارم پریودم منظمه ولی مو زائد دارم وشکمم سرده و ریزش مو بازم این ماه از پنجم پریودی تا روز تخمکگذاری روزی یه لیوان اب پیاز و چهل قطره ویتاگنوس قبل صبحانه وقبل شام خوردم
درسته ولی اخه به نظرت میشه فقط به کیت اکتفا کرد؟ از کجا معلوم خارج رحمی نباشه
بنظر من که هیچ فرقی نمیکنه, چون همین که تستم مثبت شد نوبت متخصص زدم که یه دوهفته ای شد که نوبتم شه، خود دکتر سونوم کرد و نیازی به آزمایش بتا نبود، فقط آزمایشای اولیه رو بزام نوشت