2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر .بهترین معجزه خداست

🤭🤩👌🏻🙌🏻

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱
کی میری ازمایش 

من عصر همون روز رفتم آزمایش گلم😍

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱
ممنونم گلم من ۶ ماه اقدام کردم ولی نتیجه نگرفتم و تصمیم گرفتم خوراکمو درست کنم و چون حدس زدم تنبلی ...

ممنون از توضیح کاملتون خدانگهشداره برات منم دقیقا حدس میزنم تنبلی خفیف دارم پریودم منظمه ولی مو زائد دارم وشکمم سرده و ریزش مو بازم این ماه از پنجم پریودی تا روز تخمکگذاری روزی یه لیوان اب پیاز و چهل قطره ویتاگنوس قبل صبحانه وقبل شام خوردم

ممنون از توضیح کاملتون خدانگهشداره برات منم دقیقا حدس میزنم تنبلی خفیف دارم پریودم منظمه ولی مو زائد ...

منم نمیدونم والا شاید کیست دارم و کاذب بوده . تا ازمایش بدم و جوتبش بیاد دق میکنم😞

درسته ولی اخه به نظرت میشه فقط به کیت اکتفا کرد؟ از کجا معلوم خارج رحمی نباشه

بنظر من که هیچ فرقی نمیکنه, چون همین که تستم مثبت شد نوبت متخصص زدم که یه دوهفته ای شد که نوبتم شه، خود دکتر سونوم کرد و نیازی به آزمایش بتا نبود، فقط آزمایشای اولیه رو بزام نوشت

واییییییی مرسییییی بلاخره منم به آرزوم رسیدم ولی اگه کاذب باشه چی

عزیزم توروخدا میشه بگی چجوری سردی رحمتو درمان کردی و باردار شدی؟ منم رحمم فوق العاده سرده و همش لکه بینی دارم ۴ ماهه تو اقدامم حامله نشدم 😔