2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایت بی بی چک تابلو مثبته 

ازمایش نمی خواد بدی منم ندادم

هفته هشت برو دکتر برای قلبش ، زودتر هم نرو که خود سونو زود هم برای جنین بده

کاملا خونسرد به زندگیت ادامه بده فقط پله بالا و پایین نکن بیشتر دراز بکش وسیله سنگین بلند نکن تا به سلامتی بچه جاش سفت بشه

نشاسته هم خیلی خوبه اگر می تونی بپز بخور

همین …

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
مبارکه عزیزم این ماه دارویی استفاده کردی که نتیجه گرفتی

ممنونم گلم

من ۶ ماه اقدام کردم ولی نتیجه نگرفتم و تصمیم گرفتم خوراکمو درست کنم و چون حدس زدم تنبلی دارم و رحمم سرده . برای همین لبنیاتو کلا ترشی و هر چی که برا رحم و تخمدان ضرر داره حذف کردم و از ماه ۶ به بعد شرو کردم از روز سوم پریود تا روز تخمک گذاری دوسین (عسل و سیاه دانه) روزی دو قاشق یکی شب یکی صب خوردم. و هر شب با روغن سیاه دانه ماساژ رحمی انجام دادم و با استفاده از کیت تخمک گذاری یکی روز درمیان اقدام کردم و خدارو هزار مرتبه شکر که نتیجه گرفتم به امید خدا کاذب نباشه 

نمیدونم چرا همه اصرار دارن آزمایش بدن، من تستم که مثبت شد دیگه میدونستم باردارم آزمایش ندادم

درسته ولی اخه به نظرت میشه فقط به کیت اکتفا کرد؟ از کجا معلوم خارج رحمی نباشه

واییییییی مرسییییی بلاخره منم به آرزوم رسیدم ولی اگه کاذب  باشه چی

مبارکه واسه منم بلافاصله دو تا خط افتاد 💃🏻🤩😍

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱