2777
2789
عنوان

موهام 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انجام بدم تا چند وقت موهام صاف میمومه ؟ مث کراتینه یا بعد ی بار شست و شو باز مو ب حالت قبا برمیگرده ...

بستگی داره اونی ک اتوکشی میکنه کارش خوب باشه یا ن و به خودتم بستگی داره بعدش باید مراقب کنی شامپو و ماسک بدون سولفات بزنی موهاتو با باد ملایم سشوار خشک کنی روغن بزنی اینکارو انجام بدی تا چن ماه رو موهات میمونه من پارسال برج ۱۱ انجام دادم هنو اثرش مونده رو موهام فقط مو جدید اومده باید برم دوباره انجام بدم

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

بستگی داره اونی ک اتوکشی میکنه کارش خوب باشه یا ن و به خودتم بستگی داره بعدش باید مراقب کنی شامپو و ...

اپیترسم انجام بدم یهو دوباره ک حموم کنم مک ب حالت اول برگرده چون اصلا این موهارو نمیخوامو🤦🏻‍♀️

چیکارش کنم 

ببین من خودم استفاده میکنم محشرن موهات مثل ابریشم میشه اما جفتشو بگیر

حموم که میری دوتا شامپو بگیر مارک ایپک ارزونم هست دونه ای ۸۰،۹۰ تومنه نرم کننده اش عالیه

بعد که شستی موهاتو اومدی بیرون بزار نمش گرفته بشه موهاتو دو دسته کن ، یکم از کرم مو بزن کف دستت دستاتو بزن به هم خوب کف دستت کرمی بشه بعد از دو طرف بکش روی موهات 

دو طرف موهاتو که کرم زدی و ماساژ گونه از بالا به پایین کشیدی شونه بکش یکم که گره موهات باز شد آنتی فریز و همینجوری بزن این بار خوب شونه بکش 

ببین معجزه ی قرن و میبینی 😍قول میدم

- اِنسانیت تنها دینیست که پِیروان چَندانی ندارد. 🤍🕊
اپیترسم انجام بدم یهو دوباره ک حموم کنم مک ب حالت اول برگرده چون اصلا این موهارو نمیخوامو🤦🏻‍♀️

یه جایی ک کارشون خوبه هول هولکی انجام نمیدن برو منم بار اول انجام دادم هول هولکی انجام داد برام اصلا راضی نبودم بار دوم ی جا دیگه رفتم خیلی خوب بود برام موهام نرم کرده راضیم

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨