ما ۱۴ روز تعطیلی نداریم!فقط یک روز روز اول عید اونم احتمال داره انکال باشیم وباید بریم
خب همینه ،شما داری درس میخونی پیشرفت میکنی در کنارش کار میکنی و حقوق داری خب دیگ دلیل نمیشه غر بزنی ،اگ اذیتی یک کدومشو کنسل کن این نشد ک چون خسته ای باید همش تعطیلی باشه
درکت میکنم سخته ،ولی اگواقعا اذیتی باید قید یکدومشو بزنی تا حالت بهتر شه
خب همینه ،شما داری درس میخونی پیشرفت میکنی در کنارش کار میکنی و حقوق داری خب دیگ دلیل نمیشه غر بزنی ...
چقدر خوب شد یادم انداختی!!!شب به حرفات فکرمیکنم فردا عملیش میکنم.تو نمیدونی متاهل بودن بچه داشتن مادر مریض نگه داشتن سرکار رفتن ودانشگاه رفتن چقدر فکر و ذهن رو درگیر میکنه من کیسه پول نخواستم فقط یه روز تعطیلی خواستم واس برنامه ای چیدم تا بتونم مادرمو خوشحال کنم ولی نتونستم وقت بیارم.حالا شما اینو غر میدونی به خوشیت ادامه بده ولطف کن پیام نده تا بیشتر از این فکرنکنم قوه درکتون خاموشه.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.