2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشی زیر دلتو زده انگار کو‌ما تعطیلی نمیبینیم  مثل اینکه نگاه به تقویم نمیندازی؟حالا چه کار مه ...

دلیل نمیشه چون خسته شدی کار مملکت بخوابه 

هر شهادتی تعطیله ،هر عیدی تعطیله ،تقی ب توقی بخوره تعطیل

مثکه شهادت حضرت زهرا تعطیل نبودی ها؟ 

💙💙💙
عزیز جایی به نام بیمارستان هست که پرسنل با تعهد میان و خدمت میکنن و شیفت دارن.توی بانک و دانشگاه طبی ...

فکر کن کل مملکت واسه شب یلدا تعطیل بشن.دانشگاه مگه پنجشنبه ها کلاس نداره؟بانک مگه پنجشنبه ها مردم چک ندارن؟والا بانک تا ظهر بیشتر باز نیست.

بعدشم شب یلدا مگه چه فرقی با بقیه شبا داره؟والا آجیل که همیشه هست انار و هندونه که همیشه هست،

کل مملکت تعطیل واسه شب یلدا.

یکشنبه تعطیل بوده،پنجشنبه رو تعطیل کنن،جمعه هم که تعطیل.پس کی ملت نون در بیارن؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
تعطیلات رسمی در  ایران نسبت به کشورهای دیگه کمتر هست

دیگ تا جایی ک ما می‌بینیم بقیه کشورا تعطیلات سال نو پنج شش روزه براشون 

حالا ما عید میشه تا ۱۴ روز ک کامل استراحت ب بعدم اقای فلانی هنوز برنگشته و کار بقیه لنگ میمونه😂

💙💙💙
آره والا،کریسمس توی کل دنیا فقط دو سه روز تعطیله،اینجا عید دو هفته یه هفته هم این ور اونور تعطیل. ع ...

انگار تقویم رو نگاه نمیکنید یا خیلی وقت ازاد و‌پرت دارین.چون واقعا درک نمیکنید که هر‌روز هر روز صبح تا عصر سرکار بودن  و‌یه روز در هفته صبح تا شب دانشگاه بودن یعنی چی

دلیل نمیشه چون خسته شدی کار مملکت بخوابه  هر شهادتی تعطیله ،هر عیدی تعطیله ،تقی ب توقی بخوره ت ...

آره والا تعطیلی میخواین خب سر کار نرید،بشین خونه کاملا تعطیل.

هم حقوق بگیرید،هم تعطیل باشید.

والا هیچ جای دنیا اینجوری نیست.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
فکر کن کل مملکت واسه شب یلدا تعطیل بشن.دانشگاه مگه پنجشنبه ها کلاس نداره؟بانک مگه پنجشنبه ها مردم چک ...

ببین تو انگار دلت پره!چکی که نخواد در بشه شنبه تا خود جمعش هم پر نمیشه.از زایمان رسیدی به چک.اگه تعطیلم شد تو برو!حتما برو که انگار خیلی بیکاری روزات به بطالت میگذره

آره والا تعطیلی میخواین خب سر کار نرید،بشین خونه کاملا تعطیل. هم حقوق بگیرید،هم تعطیل باشید. والا ...

عزیز کامنتارو بخون من از یه استان دیگه به یه استان دیگه دانشجوعم و‌فقط پنج شنبه کلاس دارم ۸صبح تا عصر

تا‌برگردم ۵ساعت تو راهم!اها یادم‌رفت که سیستم درک‌شما میتونه پایین باشه باید من درکتون کنم.

انگار تقویم رو نگاه نمیکنید یا خیلی وقت ازاد و‌پرت دارین.چون واقعا درک نمیکنید که هر‌روز هر روز صبح ...

چرا درکت میکنم.من کادر درمانم امروز شیفت ظهرم.فردا هم لانگم،

شما کارمندی وقت کاری مشخصی داری،پشت میز میشینی چایی آماده دو قورت و نیست هم باقیه.من یه لنگه پا باید طر مریض وایستم تازه دو تا بچه هم دارم درس و مشقشون.ولی مثل تو غر نمیزنم.

دیگ تا جایی ک ما می‌بینیم بقیه کشورا تعطیلات سال نو پنج شش روزه براشون  حالا ما عید میشه تا ۱۴ ...

ما ۱۴ روز تعطیلی نداریم!فقط یک روز  روز اول عید اونم احتمال داره انکال باشیم و‌باید بریم

چرا درکت میکنم.من کادر درمانم امروز شیفت ظهرم.فردا هم لانگم، شما کارمندی وقت کاری مشخصی داری،پشت می ...

عزیز ندوستهذحرفی میزنی واس خودت مشخصه از کارت ماراضی هستی الان حرفای تو به من قشنگ بوی غر زدن از وضع هودتو میده دقت کن.منم تو ازمایشگاه دولتی کار میکنم.لطفا یه روز اف بودی برو‌یه سر ازمایشگاه ببین چی میکشن!بعد حرف بزن