2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پسره قبول کنه اما بعدا اذیت کنه چی؟ خیلی ریسکه

همه چیز ممکنه ولی من خودم بودم احتمالأ ازدواج نمیکردم یا شاید با کسی ک طلاق گرفته ازدواج میکردم اینجوری حس میکنم ریسک نداره

حتما باید بگی حتی اگه به ضررتم تموم شده این ترس همرات نمیمونه و یا عذاب وجدانش رو نمیکشی قبول هم نکر ...

منم فک میکنم صداقت بهترین چیزه. اما اگه پذیرفت ولی بعدا تو زندگی دخترو اذیت کرد بخاطر این قضیه چی

همه چیز ممکنه ولی من خودم بودم احتمالأ ازدواج نمیکردم یا شاید با کسی ک طلاق گرفته ازدواج میکردم اینج ...

اخه ازدواج نکردنم خیلی سخته...بعد اونیم طلاق گرفته ممکنه بگه من شرعی بوده تو نامشروع و اذیت کنه

اخه ازدواج نکردنم خیلی سخته...بعد اونیم طلاق گرفته ممکنه بگه من شرعی بوده تو نامشروع و اذیت کنه

خب وقتی بکارت از دست میدی باید به این چیزا فکرکنی چون تو جامعه ما چیز مهمیه 

منم فک میکنم صداقت بهترین چیزه. اما اگه پذیرفت ولی بعدا تو زندگی دخترو اذیت کرد بخاطر این قضیه چی

کسی که طعنه زن باشه خیالت راحت قبل ازدواج ده تا پزشکم معاینش کنن و مهرشو تایید کنن باز تهمت خودشو میزنه حتی بچه ی خودشو انکار میکنه خیلیا داشتنو این تهمتا هم شنیدن سعی کن ادم درستشو پیدا کنی برا صداقتت احترام قائل باشه و بی فرهنگ نباشه اهل متلک و تیکه پرونی باشه

اگرم که عذاب وجدان نداری و راه داره ترمیم کنی برای دل خودت انجامش بده اگه پشیمون شدی از کارت با خودت چالش کن