2777
2789

واقعا رسم مذخرفیه

اصلا درک نمیکنم 

معلما واسه چشم و هم چشمی این کارارو میکنن

خانواده های بیچاره چه گناهی کردن اخه

ادم هرکارم میخواد بکنه تو خونش میکنه

خودنمایی کردن نداره که دیگه

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت نگیر باورکن یلدا هم یک شبه مثل بقیه شب ها هیچ فرقی نداره دلت شاد منم هیچ برنامه‌ای ندارم هیچوقتم نداشتم 

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

یلدا گفتن خونه بزرگترها جمع بشن نگفتن مدرسه ها یلدا بگیرن اصلا همه مناسبتها مزشو از دست داده از بس چشم وهم چشمی وچیزهای بیخودی اضافه کردن این مناسبتها برا دور هم جمع شدن خانواده ها بوده ولی حالا با نمایشی شدن باعث عذاب خانواده ها خدا انشاالله خودش کمک همه کنه الهی امین

یلدا گفتن خونه بزرگترها جمع بشن نگفتن مدرسه ها یلدا بگیرن اصلا همه مناسبتها مزشو از دست داده از بس چ ...

چرا ازون سمت ديگه بهش نگاه نميكنيد،؟ خيلي بچه ها هيچ مراسمي توي خونه ندارن..پدر مادر ندارن.جد شدن.چيزي توي خونه ندارن:.

اين جسن گرفتن توي مدرسه خيلي خوبه.شاد ميشن

بچه براش فرقي نداره روي ميز پفيلا باشه يا كيك خامه اي

اون خس حال جنس حالشو خوب ميكنه:

💕

چرا ازون سمت ديگه بهش نگاه نميكنيد،؟ خيلي بچه ها هيچ مراسمي توي خونه ندارن..پدر مادر ندارن.جد شدن.چي ...

ساده برگزار بشه خوبه ولی یه کاری میکنن که باید این قدر پول بیاورید اگر بچه ای نبره برخورد بدی باهاش می کنن کم محلش می کنن عکس میندازن پول می گیرن کسی پول نده عکس بچه رو نمی گیرن بچه غصه میخوره یا روبه رو هملاسهاش ده دفعه می گویند پول اوردی بچه خجالت زده مبشه دیدم که می گویم 

ساده برگزار بشه خوبه ولی یه کاری میکنن که باید این قدر پول بیاورید اگر بچه ای نبره برخورد بدی باهاش ...

اينا ك حالا برخورداي اشتباعي هست، و سليقه شخصي 

اونم مادرا بايد جلوشو بگيرن، همكاري كنن وسايل ساده بيارن

عكاس از بين خودشون كسي روپيدا كنن با هزينه كمتر

بلاخره كارو پيش ببرن

💕