2777
2789
قطره معجزه عزیزم من از عطاری گرفتم قم هستم والا من هشت ماه درگیر بودم چون به هیچ عنوان نمیخواستم م ...

دقیقا درسته من دوست ندارم کوتاه کنم چون کلی زحمت کشیدیم از کچلی دراومد ممنون عزیزم خدا خیرت بده  چند روزیه شوهرم از عطاری یه قطره خریده اینم اسمش معجزه هست ببخشید شما چند بار از قطره به سره دخترتون میزدین؟

قطره کیمیا عالیه من هم همین مشکل رو برای دخترم داشتم دیگه گریه میکردیم هر دو تا اینکه تحقیق کردم و ق ...

آره شنیدم اسمش رو بله فکر کنم رشک ها مرده هستن ولی به هیچ عنوان قصد رفتن ندارن چسبیدن به موهاشون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من الان ۶ ماهه درگیرم موهای خودم زود خوب شدن برای دخترم شپشها با مصیبت درمان کردم رشک نمیرن باز بعضی ...

روغن ایورپول بزن با روغن زیتون فقط یبار همزمان همه لباس ملافه...رو با دمای۶۰ درجه بشور حتی عرش موکت پتو 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خیلی حساسه به موهاش میترسم غصه بخوره جدیدا یه قطره گرفتم اونم امتحان کنم ببینم چی میشه

یه هفته به موهاش سرکه بزن بعد نیم ساعت بشور 

البته بهترین راه همون شامپو ضد شپش هست 

و اینکه لباساش جدا کنید و مراقب باشید که بقیه اعضا مبتلا نشن اینکه مدت زیادی درگیرید بخاطر اینکه درمان کامل نکردین احتما و رشک و شپشی باقی مونده بوده

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰 

یه هفته به موهاش سرکه بزن بعد نیم ساعت بشور  البته بهترین راه همون شامپو ضد شپش هست  و ا ...

سرکه !هر کاری بگی کردم چجوری ممکنه نکنم برای خودم زود خوب شد برای این رشکها نمیرن یه مدت هر روز به موهاش سس مالیدم مشما کشیدم بعد ۱ ساعت بردم حموم سرکه پاشیدم یه ربع ماساژ دادم بعد از روشون نرم کننده زدم با شامپوی ضدشپش شونه کردم شامپو ضد شپش هم گرفتم زدم الان ببینم قطرش میخواد چیکار کنه

سرکه !هر کاری بگی کردم چجوری ممکنه نکنم برای خودم زود خوب شد برای این رشکها نمیرن یه مدت هر روز به م ...

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰 

امیدوارم اینا کمک کننده باشه استاد حشره شناسی ما میگفت حتی اگه توی موها دیگه شپش ندیدید بعد یک هفته دوباره تکرار درمان کنید چون ممکنه رشک تو موها مونده باشه و دوباره شپش بزنه سر 

چون رشک خیلی مقاومتره نسبت به شپش

دقیقا درسته من دوست ندارم کوتاه کنم چون کلی زحمت کشیدیم از کچلی دراومد ممنون عزیزم خدا خیرت بده &nbs ...

فقط یه بار زدم هفت هشت نقطه ی سر ش بعد گفت تا سه روز حمام نبرش همین و تمااام خداروشکر

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
چون باید تخم هاشو با دست جدا کنید.قطره فقط رو بالغ ها اثر می‌کنه

میرم بعد سه روز دستورش،حموم نرم کننده و روغن مدام شونه شپش، می کشم مو برام نمونده...ولی بازخوب نمیشه، تازه خودشون گفتن اصلا لازم نیس شونه رشک ها خشک میشن درستع چسبیدن ولی دیگه پوک ن،ولی من باز شونه کردم و میگردم سرمو...خلاصی نیس نوه هامون میرن مدرسه و میان ممکنه ناقل باشن این چرخه ادام۶ داره دیگه اعصاب م ضعیف شده

میرم بعد سه روز دستورش،حموم نرم کننده و روغن مدام شونه شپش، می کشم مو برام نمونده...ولی بازخوب نمیشه ...

اون بخشی ک خشک میشن رشک ها رو دروغ میگن راستش

من خواهرم با همین قطره خلاص شد

اما خب رشک ها رو با دست جدا میکرد دونه ب دونه

چون پوک نمیشن و بمونن بالغ میشن

کسانی که به ما وعده بهشت دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند...