2821
2789

مگه شب یلدا ژله داره!

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ظرف ژله یه بار مصرف یا بستنی خوری یا دو رنگ قرمز و سبز یا جداگانه میریزم هم قرمز هم سبز 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

نادرست میکنیم

اها اخه اینجا میگن ژله داره لباس مخصوص داره اتلیه داره کیک داره 

من دیدم همچین دورهمی پیچیده ای نباشه بهتره 

قبلا فقط هدف دورهمی بود

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
اها اخه اینجا میگن ژله داره لباس مخصوص داره اتلیه داره کیک داره  من دیدم همچین دورهمی پیچیده ا ...

الآنم هدف دورهمیه اما خب خوراکی ها تغییر کرده ژله و چیپس و پفک و پفیلا دیگه ساده ترین خوراکی ها هستن

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

امسال رژیم هستم نمیشه درست کنم ولی یه مدل دیدم خیلی زیباست دوتاکاسه یکبارمصرف وفیکس میکنه توهم باچسب پنج سانتی بعدبین اشوژله الوئه ورا میذاره بعدکه ژله بست اون کاسه هاروجدامیکنه بعدواسه داخلش هم ژله های رنگارنگ دایره ای میذاره مثل ظرف یخ میشه هم ظرفش ژله اس هم ژله های داخلش  تونت بزن فک کنم نشون بده

گاهی انسانم آرزوست