2777
2789
عنوان

کیست موییییییی

109 بازدید | 10 پست

بچهااااا تروخدا کسی هست سوالم جواب بده من عمل کیست مویی کردم دوسال پیش جدیدا یکم میشینم دردم میگیره ینی عود کرده؟؟؟؟؟؟؟؟ ی سوراخ ریزیم بالا ی مقعوم هست نمیدونم از بخیه یا سوراخه😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 

من کردم چند سال پیش. هنوز با جای زخمش کنار نیومدم و منم هرچند درست نمیبینم حس میکنم چیز سوراخ مانندی هست. یک بار دو سال بعد از عمل درد گرفت و کمی ترشح داشت رفتم پیش جراحم گفت چیزی نیست و اگه درست یادم باشه دارو داد. دو سال گذشته دقیق یادم نیست چی داد و چی گفت ولی میدونم که منم خیلی ترسیده بودم و گفت اصلا چیز مهمی نیست واقعا هم چیز مهمی نبود.

جای زخم رو براش کاری کردی؟ من تو فکر تتو هستم ولی آخه اونجا تتو جالب نیست تو استایل من نیست.

مرتب شیو کردی؟ دکتر به شوهرم گفت اصلا نباید بزاری موهای اون ناحیه دربیاد وگرنه دوباره عود میکنه گفت ...

آخه تیغ کشیدن روی جای زخم و اینا سخته که؟ بعدشم درسته کیست موییه ولی من موهای کمرم همه پرزه بعید میدونم اون مویی که باعث کیست شد رو میتونستم با شیو کردن از بین ببرم. اصلا چیزی به تیغ نمیاد. می‌دونم شرایط شوهر شما که مرده فرق میکنه منظورم اینه که اگه اون مو بخواد کرمی بریزه می‌ریزه حالا چه موی کلفت مردونه باشه چه پرز زنونه. از تجربه فکر میکنم فقط چیزی مث لیزر یا کرم موبر بتونه جلوگیری کنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=321564264]آخه تیغ کشیدن روی جای زخم و اینا سخته که؟ بعدشم درسته کیست موییه ولی من موهای کمرم همه پرزه بعید مید 

والا شیوم کم و بیش اخه زیاد نیست بعد نمیتونمم‌سخته برام 😔😔😔😔😔😔😔 یعنی بعد دوسال یکم درد بگیره موقعه نشستن عادی نیست؟؟؟؟

من کردم چند سال پیش. هنوز با جای زخمش کنار نیومدم و منم هرچند درست نمیبینم حس میکنم چیز سوراخ مانندی ...

خیلی حساس نشو رو جای بخیه نمیخواد تتو هم بزنی بر اثر سوزن ی وقت تحریک شه و عود کنه

شما عمل باز انجام دادین

بله. برای شما باز بود؟ برای من یهو پیش اومد و به شدتی عود کرد که دو روز قبل از عملم هرشب میرفتم درمانگاه مسکن تزریقی میگرفتم تا بتونم دردشو تحمل کنم. در مورد سوزن هم راست میگین خودم هم بهش فکر کردم. 

بله من جهار ساله الان عمل کردم هنوزم گاهی پیش میاد میشینم دردم بگیره (البته درد خفیف).  طولانی نشستن برام سخته توی هواپیما اینا خیلی اذیت میشم، از یه حدی که میگذره و خیلی طولانی میشه انگار یه میخ زیرمه. دکترم توصیه کرد لیزر کم توان کنم تا دیگه پیش نیاد. من از ١٠ جلسه ۵-۶ جلسه رفتم فکر کنم.

بله. برای شما باز بود؟ برای من یهو پیش اومد و به شدتی عود کرد که دو روز قبل از عملم هرشب میرفتم درما ...

بله منم عمل کردم ولی بخیه زد و درن برام وصل کرد ولی تو نت نوشته بود عمل ب صورت بسته انگار زیاد خکب نیس برگشت داره  منطورتون از لیزر لیزر موهای زائده

بله منم عمل کردم ولی بخیه زد و درن برام وصل کرد ولی تو نت نوشته بود عمل ب صورت بسته انگار زیاد خکب ن ...

ببین منم بخیه داشتم دو سه روز بعد از عمل کشیدم. خودم که نمیدیدم همه زحمت و چندشی هاش برای مادر نازنینم بود ولی طوری بود که بعد از اونم تا دو ماه زخمم باز بود و باید دمر میخوابیدم. 

بیخودی خودتو نترسون من که ندیدم چیزی بشه انشاالله از این به بعد هم نمیشه. بعدشم بعید می‌دونم بشه هم از دفعه اول بدتر بشه.

نه لیزز موهای زاید نه، لیزر درمانی. اگه خواستی انجام بدی باید بری کلینیک های فیزیوتراپی. من هرجا رفتم اصلا نمیدونستن قضیه چیه واسه همین دیگه براشون توضیح نمی‌دادم فقط میگفتم برای این ناحیه لیزر درمانی کم توان میخوام.

ببین منم بخیه داشتم دو سه روز بعد از عمل کشیدم. خودم که نمیدیدم همه زحمت و چندشی هاش برای مادر نازنی ...

ممنون عزیزم انشالله ن من کامل بستن و بخیه زدن  زخمم باز نبود فقط ی زخم کوچولو از درن بود