2777
2789
عنوان

بخدا پول پوشک پدرمونو دراورده

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فغلا زوده فقط گاهی یبر با محیط دسشویی و نشستن رو توالت فرنگیش آشنا بشه وقتی جیش میکنه بگو جیش متوجه بشه از پوشک گرفتن باید یهویی باشه نمیشه هی پوشک کنی هی دربیاری اینطوری یاد نمیگیره 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

لطفا حواست باشه عزیزم اگه بچه اذیت بشه و دچار اختلالی بشه خیلی سخت میشه جبرانش کرد

سخت نمیگیرم که براش فقط میخوام کم کم اشنا شه با محیط دستشویی اینا استرس نمیدم

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

باید تشویقش کنی من دخترمو میبردم وقتی نمیبردم جیش میکرد تا همسایمون امد دخترم عاشقشه قصریشو گذاشت و گفت بشین وقتی جیش کرد شروع کرد دس زدن از اون ب بعد میگفت جیش تا جیش میکرد میگفت زنگ بزن ب فلانی زنگ میزدم اون بازم تشویقش میکرد کم کم پوشکو ترک کرد دقیقا تو 22ماهگی

فغلا زوده فقط گاهی یبر با محیط دسشویی و نشستن رو توالت فرنگیش آشنا بشه وقتی جیش میکنه بگو جیش متوجه ...

واقعا؟ 

فکر میکردم یهویی باشه استرس میگیره بچه

خب باید صبور باشی تند تند باید ببریش دستشویی ،آب بزن بهش آبم باز بزار ،دیدن آب خودش باعث جیش کردنش میشه ،براش توضیح بده قصه بساز ،وقتیم جیش کرد بوسش کن تشویقش کم کم یاد میگیره😍

من تجربه دو تا بچه خودمو میگم هر چی زودتر بخوای از پوشک بگیری هم خودت بیشتر اذیت میشی هم بچه 

چون هنوز امادگی نداره هی خیس میکنه 

مجبوری فرش و تشک اب بکشی 

از اون ور اعصاب و روان خودت به هم میریزه 

بچه هم اذیت میشه 

مخصوصا توی فصل سرما اصلا اینکارو نکن 

بزار تابستون

من بچه هامو از دو سالگی شروع کردم به از پوشک گرفتن دمارم دراومد 

ولی خواهرم خیلی دیر میگرفت بچه هاشو از پوشک 

خیلی راحتتر بود

الا بذکر الله تطمئن القلوب

بنظرم زوده 

ببین اگر ببری دستشویی و بتونه متوجه شه الان جیش کن یعنی چی یکی از نشونه های امادگیشه یه مدت اینو باهاش تمرین کن

بردی پوشکشو عوض کنی یه چند دقیقه بمونید و ازش بخواه جیش کنه بعد یه مدت عادت میکنه و واقعا همونجا جیش میکنه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
واقعا؟  فکر میکردم یهویی باشه استرس میگیره بچه

نه باید وقتی از پوشک بگیری که بدونی دیگه کاملا امادست و  قرار نیست دیگه بپوشه وقتی هی بپوشه و دربیاره نمیتونه خوب یادبگیره و همش امیدداره که باز تو پوشک کارشو انجام بده 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

نه باید وقتی از پوشک بگیری که بدونی دیگه کاملا امادست و  قرار نیست دیگه بپوشه وقتی هی بپوشه و د ...

اهان ممنون بابت راهنماییتون