2821
2789
عنوان

عمه احمق

163 بازدید | 9 پست

بچها من پدرم فوت کرده معتاد بود تو این ۲۱سال سن خانوادش ی جفت جوراب برام نخریدن مادربزرگم اصلن بابامو دوس نداشت حالا مرده عزیز شده غروب عمم زنگ زد گفت ی زنگ بزن به اون پیرزن😐یدف شروع کرد تو خیلی سردی همش میری طرف مامانت فلان🫤خیلی بهم زور داره

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

ولش کن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بدی هاشون رو با ارومی ب روشون بیار یعنی پشت تلفن عصابت تورد نشه بگو بخاطر اینکه بهم کم منلب میکردین ...

همینارو گفتم میزد زیرش اخر قط کرد گوشیو😐

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

بگو باشه بهش میگم😏

آدم ها برای کسانی که دوستشان دارند قانون ها را می شکنند و برای افرادی که مطلوبشان نیستند قانون میگذارند 💔 افسردگی یک خشم علیه خود است ، انتقامی است که آدم به جای زندگی از خودش میگیرد . وقتی اتفاق می افتد که احساس میکنی دنیا ، خدا و سرنوشت به تو ظلم کرده اند و تو به جای مبارزه یا پذیرش ، خودت را مجازات میکنی ...

من کاری ندارم بهشون اصلن امروز زنگ زد اعصابمو خورد کرد

بیخیال وقتی کسی ک هیچ وقت خیرش بهت نرسیده 

چرا باید انقد رو اعصاب تو نفوذ داشته باشه 

دنبال کسی باش ک دنبال تو باشداینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش❤️
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز