دوماهه که ماشینمون خراب شده و به هیچ وجه درست نمیشع انگار طلسم شده هرجا میبره دردش را نمیفهممن چند روزه پدرم رفته رومخم میگه مگه میشه ک عیبش کسی ندونه تا الان درست نشده باشه لابد دروغ میگه من خیلی ریختم بهم ای خدا حرف کیو باور کنم برا همین خودم دست بکار شدم و رفتم در مغازه های لوازم یدکی ماشین وواون چیزی که همسرم میگفت نیاز ماشینه و کسی نداره راپیدا کردم شمازه طرف گرفتم به شوهرم دادم امروز شوهرم رفنه بود یه سر زده بود قیمتش بالا گفته بود به من زنگ زد گف وسیله را داره اما قیمتش از فلان جا بالاتر میگه بهش گقتم خب تخفیف بگیر گفت مگه دیونم که برا یه قطعه تخفیف بگیرم منم رو شوخی گفتم میخای خودم برم تخفیف بگیرم بعد دهنش باز شد بهم فحاشی کرد از ظهر تا شبی زنگ نه پیام هیچی نداد تازه خودم زنگش زدم دو قورت نیمه اش باقیه که چرا این حرفا زدی ازش خیلی دلم شکسته و دلخورم دیگه نمیکشم سر این اخلاقش بهش گفتم من اخلاق نمیخام میگه من همینم ک هستم بشکنه دستی ک نمک نداره من کمکش کردم اما اون نمیفهمه جواب خوبیم اینجور میده شما بگید چکار کنم 😞😞😞دوسه روزه اخلاقش یه حالی شده بدون اینکه من کاری انجام بدم بهونه میگیره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حتما نمیتونه دیگه بنظرم اسی دخالت نکنه تو این موضوع تعمیر ماشین بزار هر وقت پول دستش اومد درست میک ...
وقتی میاد ب من میگه ماشین درست نمیشه کارهام عقب افتاده فلان سده من باید چکار کنم الان قرار بوده یه کاری انجام بدیم هی اون هفته ..اون هفته کرده وقتی میگم میگه ماشین باید درست بشه خب اومدیم این لعنتی قصد درست شدن نداصت باید تاکی صبر کنم