2777
2789
عنوان

فضولی ممنوع

202 بازدید | 14 پست

بچه ها خواهرم از ایران رفته بعد وضعش یعنی مالی  اونجا از ایران خیلی بهتره و پیش مادرشوهرشه  بعد همش میاد از بدی های زندگیش بهم میگه منم کاری از دستم برنمیاد وحرص میخورم انقدر ک دلم میخواد شوهرشو بکشم  ولی خودش رفت از خداش بود بره  ما بازم فامیل داریم  پیشش میگه وضعش خوبه شاده چ کارکنم 

همش حرفاش تو ذهنم اذیتم میکنه تا زنگ میزنه بهم غصه میده ک ال شد بل شد  حتی پدرم رفت ی سر پیشش بابام میگه یکم مشکل داشتن الان حل شد چ کارکنم منم باردارم بخدا بخاطر حرفاش اصلا از اول ترم نتونستم درس بخونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحث رو عوض کن از درس و دانشگاهت بگو از بارداریت نذار اون حرف بزنه. خوشن باهم درداشون واسه بقیه س، چرا شرایط شمارو درک نمیکنه ؟! اصلا واسه بچه تون خوب نیست این حجم از انرژی منفی ک بهتون میده، حداقل خودتون فکر بچه تون باشید .

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بحث رو عوض کن از درس و دانشگاهت بگو از بارداریت نذار اون حرف بزنه. خوشن باهم درداشون واسه بقیه س، چر ...

با اینکه از خداش بود بره تا زنگ میزنه میگه شوهزم فلان کرد مادر شوهرم چلان کرد  اصلا دیونه شدم بخدا انقدر لج شدم با خانواده شوهرش حتی خواب میبینم دارم شوهرشو میزنم 

رک بهش بگو خواهر من شما که همه باهم خوبید چرا غم و غصه هاتو برا من میاری یکبار از شادی هات بگو 

فکر کردم بامایی

منم همکاری دارم که میگه کارت حقوقم دست شوهرمه وال وبل وندارم برااینجاخوراکی بخرم و....ولی ماشین صفربه نامشه وسه تاالنگوهم ماه پیش براش خریده میخوام بگم بعصیاسیاستشونه

حق باشماست
رک بهش بگو خواهر من شما که همه باهم خوبید چرا غم و غصه هاتو برا من میاری یکبار از شادی هات بگو 

سر ی حرفایی ک گفت بخدا شبا تا صبح بیدار بودم غصه میخوردم الان تا اینترنتش خاموش میشه من تو استرسم ک نکنه اتفاقی افتاده براش 

فکر کردم بامایی منم همکاری دارم که میگه کارت حقوقم دست شوهرمه وال وبل وندارم برااینجاخوراکی بخرم و. ...

چرا اینطورین اینا غصه دادن بقیه ک فایده ای داره مگه 

سر ی حرفایی ک گفت بخدا شبا تا صبح بیدار بودم غصه میخوردم الان تا اینترنتش خاموش میشه من تو استرسم ک ...

بعضی از آدما سمی هستن فرق ندارع نزدیکان باشه یا دوست و خانواده 

باید ازشون دور بود 

وقتی زنگ زد چند دقیقه حرف زدی بهانه های بیار مکالمه رو کوتاه کن نذار حرف بزنه 

اگه بگم میگه توهم درکم نمیکنی ومنفی ها رو شروع میکنه ب گفتن با اینکه هرروز با خواهر شوهرش بازار میره وخرید میکنن اما همش ازش بدگویی میکنه 

میدونی اونجا رفته زبون رو درست وحسابی بلد نیست فعلا مجبورن تو ی واحد  ساختمون زندگی کنن  همش میگه ایران خونم مستقل بود الان ندارم خونه مستقل و...

منم کلی حرص میخورم 

یا میگه دلم برای خونت تنگ شده بامظلوم نمایی درصورتی ک ماهی ۱بار بازور میومد خونم 

با اینکه از خداش بود بره تا زنگ میزنه میگه شوهزم فلان کرد مادر شوهرم چلان کرد  اصلا دیونه شدم ب ...

یکاری کن،، دفعه بعد که از بدیشون گفت بگو طلاق بگیر برگرد بگو ب بابا میگم بیاد دنبالت برتگردونه و بهش میگم این مشکلات رو داری، چندبار ک بگی برگرد طلاق بگیر حساب کار دستش میاد.

بعدم بگو همه خوشبخت شدن توو انگار بدبخت شدی طبق حرفای خودت، اینارو هم هی تکرار کن واسش. یا رو کسی که حساسه اسمشو بیار بگو خداروشکر فلانی انقد خوشبخته با خانواده شوهرش هم انقد خوبه بلده زندگی کنه انقد ازش تعریف کن تا به خودش بیاد کوتاه بیاد خواهرت.

انگار کسی بدبخت مشکل داشته باشه چیز خوبیه که هی بگی این مشکلو دارم اون مشکلو دارم.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••