2777
2789

سنتون بالاست که باردار شدید؟ 

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید یه سوال دارم ازتون. سلفری هرگونه نقص و مشکل رو تجنین نشون میده یا مثل سنوها  دقیق وقابل ...

من چیزی که دکتر بهم گفت

گفتش که از سونو دقیق تره و همه مشکلات بچه رو نشون میده مخصوصا مشکلات ژنتیکی 

جنسیت بچه هم مشخص میشه

حسابم با خواهر کنکوریم یکیه به خدا من کنکور ندارم😂

آزمایش خون هست. و خیلی دقیق. جنسیت جنین و مشخص میشه. ولی هزینه اش بالاست. حدود 5 سال پیش حدود 1 تومن بود. الان و نمیدونم

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ
نه عزیزم

پس دلیل اینکه باید این آزمایش و بدید و از دکترتون نپرسیدید؟

با همسرتون فامیل هستید؟ 

ببخشید یه سوال دارم ازتون. سلفری هرگونه نقص و مشکل رو تجنین نشون میده یا مثل سنوها  دقیق وقابل ...

کاملا دقیق هست و مشکلات و نقایصی اگه خدایی نکرده باشه رو نشون میده

پس دلیل اینکه باید این آزمایش و بدید و از دکترتون نپرسیدید؟ با همسرتون فامیل هستید؟ 

هم اینکه فامیل هستیم

هم بچه ام هنوز یک سالشون نشده و نگرانیم بیشتر واسه همین بودکه مشکلی پیش نیاد

هم اینکه فامیل هستیم هم بچه ام هنوز یک سالشون نشده و نگرانیم بیشتر واسه همین بودکه مشکلی پیش نیاد

خوب احتمالا بخاطر فامیل بودن گفتن این آز و بدید

آخی عزیزم. یه کوچولو هم داری🙂

ازمایش خون هست. من حدود پنج ماه پیش از یه ازمایشگاه پرسیدم (شهر یزد) گفتن پنج تومن. الان شاید بیشتر باشه.

معمولا اول ازمایش غربالگری اول رو دکتر میگه بدید اگر نیاز بود و جوابش مشکوک به سندروم داون بود میگن سلفری بدین که درصد خطاش کمتره. 

البته جواب غربالگری اول برا خیلیا میزنه احتمال سندروم داون. نگران نشید. با ازمایشای بعدی دیگه خیالتون راحت میشه. 

احتمالا دکتر شما گفته یه دفعه همون سلفری بدین که خیالتون راحت باشه

اها مرسی شما دادید؟ 

بله. 5 سال پیش. آزمایش خون هست و خیلی دقیق. حتی جنسیت مشخص میشه

ازمایش خون هست. من حدود پنج ماه پیش از یه ازمایشگاه پرسیدم (شهر یزد) گفتن پنج تومن. الان شاید بیشتر ...

اره عزیزم ممنون از راهنماییت