2777
2789
عنوان

جراحی بینی

133 بازدید | 16 پست

بچه ها تورو خدا بیاین من هفته بعد نوبت عمل دارم پیش دکتراسدالله مهدوی نظراتونو بگین اگه چیزی شنیدین یا کسی پیشش عمل کرده دیدین خوب بوده یا بد 🤦🏽‍♀️

من ایشونو نمی شناسم ولی خودم پیش یکی دیگ عمل کردم و خراب کرد و الان نیاز به ترمیم داره فقط تجربه مو میگم اول اینک اصلا عجله نکن دکترارو زیرو رو کن حسابی بگرد ببین کدوم خوبه دوم اینک خارج از وقت مشاوره مدام برو مطب ش کاراشو ببین ک خرابکاری داره یا نه چون همشون خرابکاریاشونو روزایی میارن ک مشاوره ای نداشته باشن ک نپره سوم قبل عمل روی برگه چیزی ک میخوای و بنویس با دکترم. قبلش صحبت کن بگو ک این خواسته های منه

من ایشونو نمی شناسم ولی خودم پیش یکی دیگ عمل کردم و خراب کرد و الان نیاز به ترمیم داره فقط تجربه مو ...

عملمو با دکتر مهدوی می‌خوام کنسل کنم بنظرت بیعانه رو برگشت میزنه برام ؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عملمو با دکتر مهدوی می‌خوام کنسل کنم بنظرت بیعانه رو برگشت میزنه برام ؟

تماس بگیر بیین میده پولو یا نه؟ولی نگو ک نمیخوام با شما عمل کنم بگو ی مشکلی دارم و نمیتونم بقیه مبلغ و جور کنم ک برگشت بده

تماس بگیر بیین میده پولو یا نه؟ولی نگو ک نمیخوام با شما عمل کنم بگو ی مشکلی دارم و نمیتونم بقیه مبلغ ...

دقیقا گفتم مشکل دارم نمیتونم گفت بیعانه برگشت داده نمیشه 

عملو کنسل کردم ولی دیگه بیعانه دستشون موند متاسفانه 

عب نداره غصه شو‌ نخور عملت با خیال راحت و خوب انجام بشه خیلی با ارزش تره مث من درب در دکتر خوب واسه ...

اره درست میگی مرسی عزیزم 😍 ایشالا توهم یه جای خوب عمل کنی اگه تهرانی و میتونی هزینشو جور کنی برای ترمیم فقط برو پیش رسول پناه کارش عالیه قیمتاش بالاست فقط 

اره درست میگی مرسی عزیزم 😍 ایشالا توهم یه جای خوب عمل کنی اگه تهرانی و میتونی هزینشو جور کنی برای ت ...

اره تهرانم واسه هزینه مشکلی ندارم فقط خوب عمل کنه الانم چندتارو مشاوره رفتم رسول پناهم میرم ببینم چطوره😌

اشکال نداره کار خوبی کردی. برو پیش یه دکتری که از کارش مطمئن باشی هم نمونه کار ببینی هم نظرای بیماراشو بفهمی . خواهر من یه عالمه تحقیق کرد هی میرفت مشاوره نظر بیمارا رو میپرسید آخرشم دکتر عباسی رو انتخاب کرد. ما فکر میکردیم مطبش چون بالای ولیعصره حتما گرون میگیره ولی هم قیمتش خیلی مناسب بود هم کارش خیلی خوب بود تا الان که خواهرم مشکلی نداشته