2777
2789
عنوان

حالم بد صورتم داره پیرمیشه

121 بازدید | 8 پست

بچه هامن هنوز جوونم تازه وارد26سالگی شدم ولی صورتم داره چروک میشه بخصوص پیشونیم پراز چروک شده که فعلن خطشون کمرنگه خیلی حالم بدشد بانگاه کردن بشون تو ایینه حتی زیرچشمام هم اینطوری شده اخه هنوز ختی سی سالگی رو هم رد نکردم  

اقبالت بلند باشه خواهر من اینا چرت و پرته بهانست.ایسالله خوشبخت بشی.با تفکر مثبت زیست کن.این خودش بده باعث پیری بیشتر میشه از لحاظ روانشناسی میدونید که.در ناامید ی روح انسان مچاله میشه تو پیری جسم انسان.کدومش خوبه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضد آفتاب بزن آب زیاد بخور درست میشه. من ۲۶ سالگی چروک داشتم اما الان تو ۴۰ سالگی صورتم صافه

توروخدا راهنماییم کن چیکارکنم صاف بشه حالم بده تو اوج جونی صورتم داره چروک برمیداره

اقبالت بلند باشه خواهر من اینا چرت و پرته بهانست.ایسالله خوشبخت بشی.با تفکر مثبت زیست کن.این خودش بد ...

درسته ولی بخدا ذس خودم نیس وقتی نگاه کنم ب ایینه ببینم شکسته شدم خیلی ناراحت میشم 

توروخدا راهنماییم کن چیکارکنم صاف بشه حالم بده تو اوج جونی صورتم داره چروک برمیداره

آب زیاد بخور ورزش کن بعد ورزش دوش میوه و سبزی زیاد بخور ضد آفتاب حتما استفاده کن روتین های نظافت پوست هم رعایت کن مثلا شوینده های مناسب نرم کننده ...