2777
2789

بازش نکن دیوونه میشی ...با جیزای دیگه سرگرم شو 

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بازش نکن دیوونه میشی ...با جیزای دیگه سرگرم شو 

دوست دارم اینکه بتونی همه جی رو بففهمی هیلی باحاله

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

چشم شیطان رو باز کنی؟؟؟اجنه به زندگی ات راه نده

اشکال نداره

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

خب مثلا الان تونستی یه جنی ببینی بعدش چی  

ببین تجربه دیدن جن رو داشتم شجاعت این کارو دارم 

اما بیشتر برای پرواز روح اینده بینی و ذهن خواهی میخوامش

ببین تجربه دیدن جن رو داشتم شجاعت این کارو دارم  اما بیشتر برای پرواز روح اینده بینی و ذهن خوا ...

منم جن دیدم ولی اینا هیچ ربطی به شجاعت نداره یه جورایی تو رو از دنیای خودت دور میکنن 

تو برای این زندگی ساخته شدی نباید دنبال چیزی بری که ببرتت به یه راه دیگه چون مقصد ندارن 

چشم سوم برای عابد زاهد هست امثال ما نمی تونن داشته باشنش و خودشون نابود نکنن 

به تبلیغاتی اینستا و ... توجه نکن باز کردنش یا غیر ممکنه یا اونقدر سخته که تقریبا نشده

لطفا جای خدا نباشید. 
2790
2778
2791
2779
2792