2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 24 پست
منو همسرم دخترعمو پسرعموییم ..بچه دارشدیم هیچ آزمایش ژنتیکم نرفتیم بچمونم سالمه خداروشکر

خداروشکر❤️ میگن احتمالش هست آخه

من از جنگ و دعوا خوشم نمیاد دوست دارم با همه دوست باشم🙂❤️                                                               💫

ازدواج فامیلی ریسکش زیاده هم از این نظر هم دخالت های  خانواده ها

بله درسته

من از جنگ و دعوا خوشم نمیاد دوست دارم با همه دوست باشم🙂❤️                                                               💫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همکار بابام با دخترعموش ازدواج کرد. پسرش تو سن چهارسالگی تشخیص بیماری دوشن رو دادن( قبل اون بچه سال ...

وای چقدر بد خیلیا مشکلی ندارن اما من تازگیا متوجه شدم که دوستم چون داداشش مشکل داره از ازدواج فامیلی پدر و مادرش بوده 

شنیده بودم که مشکل پیدا میکنن  چقدر عالی خوشبخت باشی عزیزم ❤️

پدرمادرمن پسر عمو دختر عمو هستن بچه هاشون اکثرا بیماری های ارثی اونا رو گرفتن،،برادرم با دختر خالم ازدواج کرد اونم بچشون مشکل دارشد،،دوباره دخترعمم با پسر خالش ازدواج کرد اونم بچشون اوتیسم گرفت و مشکل دار شد

پدرمادرمن پسر عمو دختر عمو هستن بچه هاشون اکثرا بیماری های ارثی اونا رو گرفتن،،برادرم با دختر خالم ا ...

😥 

من خودم به شخصه مخالف ازدواج فامیلی هستم ولی خیلیا مشکلی ندارن یا الان فکر میکنم باید علم این مشکلا پیشرفته شده باشه یه راهی وجود داشته باشه

همکار بابام با دخترعموش ازدواج کرد. پسرش تو سن چهارسالگی تشخیص بیماری دوشن رو دادن( قبل اون بچه سال ...

سالم بودن يك بچه فكت درستي نيست.پسر عموي منم دختر خالشو گرفته..بچه اول دوم سالمه سومي سه تا اختلال ژنتيكي شديد داره.

ي تيكه گوشته، كل فاميلشون سر جريان اينا دعوا دارن

ك مثلا مقصر عروسه/مقصر داماده.و از سمت زنعموم كل خانواده ها باهم جنگ دارن..بعد ازمايش دادن از دو سمت مشكل ژنتيكي نهفته ذاشتن ك ممكنع توي نوه ها(بچه هاي اون بچه سالما شكفته بشه) و بايد حتي با غريبه عم ازدواح ميكنن ازمايش بدن

💕

😥  من خودم به شخصه مخالف ازدواج فامیلی هستم ولی خیلیا مشکلی ندارن یا الان فکر میکنم باید علم ...

من از فامیل خواستگارای خوبی داشتم ولی بس حساس بودم و دور و برم زیاد دیده بودم بچه هاشون مشکل دارن زیر بارش نرفتم

😥  من خودم به شخصه مخالف ازدواج فامیلی هستم ولی خیلیا مشکلی ندارن یا الان فکر میکنم باید علم ...

ندیدی تو تلویزیون گاها نشون میده دکترا میگن توروخدا ازدواج فامیلی نکنید،،حتما راهی براش پیدا نشده دیگه

سالم بودن يك بچه فكت درستي نيست.پسر عموي منم دختر خالشو گرفته..بچه اول دوم سالمه سومي سه تا اختلال ژ ...

اینم دوشن داشت.فلج ارب دوشن...ماهیچه های بدن کم کم از کار میفتن تا اینکه در اخر ماهیچه قلب و ریه گرفتار میشه.

ژن نهفته بیماری در مادرش بود.که به فرزند پسر (وابسته به جنس) ارث رسید.