2777
2789
عنوان

بی بی چک

139 بازدید | 12 پست

دوستان سلام 4روز مونده ب موعد پریودم16روز از آخرین آمپول هاش ام جی14روز از آمپول هاش سی جی و ۱۲ روز از اقدام پشت سر همم می‌گذره یکی از دوستانم گفت من برای بارداریم ۵ روز زودتر از پریودم بیبی چک زدم و مثبت در اومد منم طبق حرف اون بیبی چک زدم امروز اما منفی بود حالم خیلی دگرگونه بافت سینه سمت راستم دست که می‌زنم خیلی درد میکنه و هر درطول روز زیر شکمم تیر می‌کشه یا سمت چپ درد میگیره یا سمت راست ب شکل خفیق فولیکول ۲۱ داشتم که  بعد از زدن آمپول‌های سی جی آزاد شده  امیدی هست این ماه منم مامان بشم خسته شدم سه سال منتظرم 😭😭😭😭😭😭

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدن تو با بدن اون فرق داره

نا امید نباش 

ان شاالله همه چیز خوب پیش میره

بذار از موعدت یک هفته بگذره بعد بی بی چک بزن

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
انشالله که توم مامان میشی عزیزم

ان شاالله حالم خیلی بده امشب این آخرین باری بود ک شوهر گذاشت برم دکتر باهام همکاری نمیکنه خیلی اذیتم میکنه داغووونم

بی بی زود زدی بزار از موعدت بگذره

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

منم پنج روز قبل موعد زدم مثبت شد

الهی عزیزم خداحفظش کنه گل من اره دوستمم گفت مال اونم مثبت شده بود برام میشه دعا کنی آخه میگن خدا دعای بنده ها درحق همو بیشتر مستجاب میکنه 

منم مثل توام منتها ۱۰ روز از امپولم میگزره بی بی هم خریدم جرات نکردم بزنم شنیدم ۱۴ روز بعد آمپول بی‌ ...

الهی عزیزم ان شاالله ک مال شماهم مثبت بشه بیای با شادی خبربدی 🌹🌹♥️♥️

الهی عزیزم خداحفظش کنه گل من اره دوستمم گفت مال اونم مثبت شده بود برام میشه دعا کنی آخه میگن خدا دعا ...

چشم عزیزم حتمااا

استرس خودش سمه بی خیال باش به خدا باردار میشی زودی

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
از بس 3سال انتظار کشیدم راستش طاقتم سراومده دست خودم نیست 

اتفاقا بعد سه سال باید یاد گرفته باشی بیخیال باشی

و بی بی نزنی و صبرت بیشتر باشه

چون بی بی چک منفی خیلی حال ادمو بد میکنه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا