ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید. هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای. #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
منم دوست داشتم وکیل یا روانشناسی بخونم😑آخرش دست تقدیر نرم افزار رو انتخاب کرد
یه هنری یاد بگیرید تفریح کنید مطالعه غیر درسی کنید زندگی کنید😑
مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم. عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
خواهش میکنم خودمم حقوق خوندم میتونم دغدغه شما رو درک کنم
فقط توصیه دوستانم اینه اگر دنبال پول و درآمد سریع بعد فارغالتحصیل شدن هستید به استخدامی قوه قضاییه یا وکالت بسته به علاقتون نگاه کنید و روش تمرکز کنید
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
کار با کامپیوتر در حد icdl تسلط به انگلیسی یا فرانسوی چون واقعا لازمه رشته حقوقه از الانم کتاب خو ...
فرانسه و انگلیسی به کجای حقوق لازمه دقیقا؟؟
همش عربیه
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)