2777
2789

من معلمم همیشه غصه حقوق کممو میخورم ولی چندسال پیش یکی از همکارا که عقد بود میگفت از خودم کار بکشم سختی بکشم پول زیاد دربیارم تهش توقع شوهر میره بالا

همین مقدار که دارم پس انداز کنم به زندگیمم برسم زیاد بهم فشار نیاد بهتره . پول زیادم دربیاری توقع بقیه میره بالا

منم هی با خودم میگم اگه حقوقم بالاتر بود شغلم بهتر بود موقعیتای بهتری میتونستم پیدا کنم برا ازدواج و کلا مستقل تر بودم...  من مجردم

ولی بازم بیشتر همکارا درامد شوهراشون چندین برابر خودشونه ولی خاستگارای من حقوقشون اندازه خودمه! 

تعداد رای : 20
نظرسنجی
تو
3
15%
همکارت
8
40%
مشاهده
9
45%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان پسرا  توقعشون خیلی بالاس به لطف دخترا

اره جدیدا میان هی میپرسن خونتون کجاست بابات چیکارس خودت چیکاره ای حقوقت چقدره! منم نمیگم حقوقمو میگم تو فکر کن صفره بعد هر روز اصرار میکنن پس بگو چقده

برعکس شده کلا

عزیزم من این حرفارو قبول ندارم جواب حرف تو نباشه و جواب حرف دوستت باشه ! من تلاش نمیکنم برای شوهر و بخاطر شوهر و زیاد شدن توقعاتش جلوی مسیر پیشرفت خودمو نمیگیرم من حتی به صادرات اجناسم فکر میکنم اگر بخوام فکرمو محدود کنم به اینکه شوهر پر توقع میشه یانه همینجوری خودمو تو سطح پایین به زور نگه میدارم و به عمر و استعدادی که خدا بهم داده خیانت میکنم شاید بقول تو اینجوری اصلا موردای بهتری هم برام پیش اومد

کیفیت زندگیا یکی نیست خب

یکی 30 درامدشه یکی ده

همه مثل هم زندگی نمیکنن

شما حقوقت چنده

دوست من معلم هست 10/11 دریافتی داره سه روز در هفتم سرکاره 

به نظرم خوبه برای این تایم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

به چی ربطی نداره؟

به اینکه حقوق بالا باشه همه مردا پر توقع میشن یا خاستگار بهتر بیاد و ...

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819
منم مثل ایشونم دقیقا سه روزم هستم

خب شما میتونی شغل دومم داشته باشی با توجه به اینکه کارت تایم آزاد داره

در کنارش حرفه دیگه ایم از پیش بگیری درامدت هم بیشتر باشه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

با معلم ازدواج نکن که حقوقش اندازه تو نباشه

چون پول  دو تا معلم اندازه حقوق یک مهندس نسبتا رده بالا میشه 

با کسی ازدواج کن که از حقوقت چیزی برای لذت بردن خودت باقی بمونه نه اینکه اون قسطا رو بده و تو خرج خونه 

البته نظر من اینه 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️