2777
2789
عنوان

اختلال حرکتی

250 بازدید | 11 پست

چند وقت پیش که داشتم یک مقاله روانشناسی میخوندم، یاد دوران دانشجویی تو مقطع کارشناسی افتادم. واحد تربیت بدنی۲ یک استاد سختگیر داشتیم که به اجبار بدمینتون ارائه میداد، چراکه استاد تربیت بدنی، بدمینتون کار بود و کلی از تحقیر دانشجوها در طول ترم لذت می‌برد. من بدمینتونم خوب بود و مشکلی نداشتم چون تو محلمون مسابقات برگزار میکردن و همیشه جزو نفرات اول بودم، منتها بیشترین تحقیر را نفر اول دوره دانشکده ما میشد. پسر کم حرفی که مهارتهای حرکتی پایینی داشت. ما کلی جلسه کلاس بدمینتون رفتیم و اون تا آخر هم نتونست سرویس را بزنه و توپ را که بالا می‌انداخت نمی‌تونست حرکت راکت و توپ را هماهنگ کنه و توپ از کنار راکت به زمین می‌افتاد. روز امتحان استاد به تحقیر گفت که اگر فقط سرویس درست بزنه، نمره‌ی قبولی به او می‌ده که باز نتونست، هنوز پوزخندهای استاد هنگام تقلای ناکام اون یادم هست. اون عمری بخاطر دست و پاچلفتی بودن تحقیر شده بود، اگرچه همیشه نفر اول کلاس بود. برام همیشه سوال بود که اون با این هوشش چرا انقدر مهارت حرکتی پایینی داره. با خوندن این مقاله متوجه شدم که این یک اختلاله و اسم این اختلال

Developmental co-ordination disorder

یا دیس‌پراکسیاست. که حدود ۵٪ کودکان مدرسه و بخصوص پسرا را درگیر می‌کنه و بویژه تو پسرها بهانه‌ی روزانه‌ی خوبی برای تحقیر شدن هست و می‌شه حدس زد که چقدر روی شخصیت و آینده و اعتماد به نفس بچه‌ها تاثیر می‌ذاره. انگار زمینی اند که هرروز لگد مال شده.

اگر از بحث فرهنگی این ماجرا بخوام بگذرم، اگر زودتر این اختلال و بیماری فهمیده و درک میشد، کاردرمانی و فیزیوتراپی هم صورت میگرفت، چقدر از مشکلات اون بنده خدا رفع میشد.

سعید خارجی سابق هستم... 
 اخی الهی بگردم چقدر اون استادتون بیمار بوده چرا به رئیس رانشگاه نگفتین ؟ به چه حقی یه دانشجو ب ...

متاسفانه این رفتارها عادی شده

سعید خارجی سابق هستم... 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من چشمم ب نور حساسه 

هنوز یادمه و از یادآوریش ناراحت میشم وقتی که دبیر ادبیات بهم گفت کور بدبخت خدا زده تو سرت 

موندم رو چه حسابی اسم خودشونم میذارن انسان 

چقدر مملکت ما بی قانونه که وقتی شکایت معلم رو‌ میکنی نه تنها بهت حق نمیدن که انگ دروغگو‌ بودن هم بهت میزنن

در این دنیا نشد به امید دیدار دوباره در دنیای دیگر :)
من چشمم ب نور حساسه  هنوز یادمه و از یادآوریش ناراحت میشم وقتی که دبیر ادبیات بهم گفت کور بدبخ ...

بله. متاسفانه آموزش کافی و نظارت جامع به معلم ها و اساتید داده نمی‌شه 

سعید خارجی سابق هستم... 

مادره من بعده یه حادثه ای دچار اختلال حرکتی شد و باید جراحی میشد و هر دکتری هم می‌رفتیم مارو ناامید میکردن و میگفتن ریسکه عمل بالاس و درصد کمی ممکنه اختلال برطرف بشه اما دکتر بابک سیف زاده انقد توانمندن که به ما اطمینان دادن بعده عمل مشکل برطرف میشه و همینطور هم شد و اختلال برطرف شد

برادرم نوجوونه و اختلال حرکتی داشت یه کم بردیمش پیشه دکتر آرزو جعفریان و ایشون برادرم رو درمان کردن ...

خداراشکر که خوب شدن. 

سعید خارجی سابق هستم... 
پدربزرگم بعد سکته ای که کرد به کم دچار اختلال حرکتی شد که دکتر بابک سیف زاده این موضوع رو حل کردن و ...

دکتر مشهوری هست. 

به سلامتی

سعید خارجی سابق هستم...