2777
2789
عنوان

فکرم خرابه؟

206 بازدید | 20 پست

قبلا میگفتم ی مدت شوهرم ایران نبود اومده نمیذاره دست ب گوشیش بزنم .امروز توایمو خودم ی قسمت هست دیدم با جفت خطاش ی دختر ب اسم مونا رو شمارشو داره این مونا قبلا پیج شوهرمو دوسه بارفالومیکرد شوهرمم همینطور پستا تولدشو لایک میکرد حالا طرف کیه؟دخترخاله زن دوستش😑 میگم چرا تو باید اصلا شمارشو داشته باشی میگه دوستم ایران بود ب این شماره پیام میدادم گفتم مگ دوستت گوشی یاسیمکارت نداره؟جالبه میگ پختره روهم دیده توچت تصویری .بهش میگم سرو سرداری میگ ن

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن خراب نیس  نپرن بهم مونا ها یکم …. شرایط شون بده حواست باشه

پیج دختره رو دارم خودمم من شوهرمو تگ میکردم استوری عاشقونه میذاشتم شوهرم میگفت نذار .جالبه هیچ دختری حالا حالا فالو نمیکنه اینو هی فالومیکنه همو فالومیکنن من میگم انفالو کن بازفالو میکنه ی پیجم ساخته بود یواشکی فهمیدم

عزیزم برو به زندگیت برس اصلا فکر تو خراب نیست دقیقا همونیه که فکر میکنی حساسیت نشون بده

والا بحثمون شده چیکار کنم دیوار حاشا بلنده اینم ی دختر عرب جالبه ب همین گفته بود براش رفته بود پیش دعانویس 

پیج دختره رو دارم خودمم من شوهرمو تگ میکردم استوری عاشقونه میذاشتم شوهرم میگفت نذار .جالبه هیچ دختری ...

وای شرایط بده چطور آرومی؟

یه کاسه زیر نیم کاسه اس

زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
والا بحثمون شده چیکار کنم دیوار حاشا بلنده اینم ی دختر عرب جالبه ب همین گفته بود براش رفته بود پیش د ...

خیلی حواست باشه وقتی یک چیزی هست حاشا میکنن برو پیش دعا نویسی چیزی ببین دختره یکدفعه برای تو چیزی ننویسسه

دانشجو❤️👩‍⚕️
وای شرایط بده چطور آرومی؟ یه کاسه زیر نیم کاسه اس

مدرک ندارم زبونم کوتاه وقتی دیپورت شد ی دسبند دخترونه توکیفش بود جالبه منو دید گفت براتو گرفتم دستبند پرخط وخش وکهنه بود یهویی ام اومده بود گفتم تو ک نمیدونستی میای چجور گرفتی .اون دختره هم دقیقا ی جفت عین همین دستبندو داره 

فکر کنم بری کافینت می تونن چتا رو یک جوری برگردونن ازش پرینت بگیری

چتاشون ایمو اینیستا واتساپ بود .ما زبونمون چیز دیگس اونوقت گوشیش پراهنگ و کلیپ عاشقانه عربی .شوهرم از عربا اصلا خوشش نمیومد چ برسه اهنگشون

مدرک ندارم زبونم کوتاه وقتی دیپورت شد ی دسبند دخترونه توکیفش بود جالبه منو دید گفت براتو گرفتم دستبن ...

داره خیانت میکنه بنظرم

زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
خیلی حواست باشه وقتی یک چیزی هست حاشا میکنن برو پیش دعا نویسی چیزی ببین دختره یکدفعه برای تو چیزی نن ...

دعانویس اونا خیلی خوبه ازاون صعبی هاس نمیدونم شنیدی یانه سنی ام نداره۱۹سالشه .الکی میگه دوستم عاشقشه گفتم دوستت دخترخالشو گرفته چی کارب این داره