2777
2789
عنوان

حرفاي شوهرم موقع خواب

759 بازدید | 8 پست

ديشب بهم گفت تو هيچوقت لباس درست نميپوشي تو خونه شمع و گل رمانتيك نيستي كه ادم مياد خونه كيف كنه

منم ناراحت شدم چون بارها شده اينكارا كردم ولي خب هميشه كه ادم نميشه اينكارا كنه مخصوصا يه مدتيه همش تحت فشار بوديم دوتامون

در ضمن خودشم اصلا ب خودش نميرسه و نه باشگاه ميره نه تيپ ميزنه هي حرف تو حرف شد اخرم عصبي شدم كلي بهش توپيدم گفتم خودتم زشتي من از تو سرترم اينقد كه من خوشگلم تو اصلا ب خودت نميرسي

ديشب جدا خوابيديم از هم 

از ديشب ناراحتم كه اين بحثا شده كلا چند شبه دعوا داريم پشت سرهم 

داره گريه ام ميگيره كه چرا اينقد ناراحتيم باهم 

من زياد چيزي نميگم بهش ولي اون با زيونش منو ازار ميده و عصبيم ميكنه

چند شبه هي ميخوام بهش نزديك بهشم ولي با حرفاش و كاراش باعث شد دعوا كنيم و از هم دور بشيم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما اون گاهی خیلی کمه من شاید دو سه روز در ماه ب خودم نرسم

البته اینام از بس تو اینستا میببنن طبیعی ما غیر طبیعی میشه

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم

من یکیو دیدم میگفت شوهرم شبها ازم میکاپ کامل میخاد موقع خواب 

فکر کن کرم پودر و سایه بزنی بری تو تخت 😆

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

ولی من همیشه قشنگترین و بهترین تیپم رو تو خونه اول از همه واسه دل خودم میزنم و بعد برای اهالی خونه.

شماهم بخاطر روحیه خودت همیشه لباسای راحتی خوشرنگ و شیک بپوش. 

من اگه جات بودم دعوا راه نمینداختم میگفتم عزیزم لباس ندارم پاشو بریم بازار چند دست لباس خوشگل به سلیقه خودت بخر همونا رو میپوشم.

از موقعیت استفاده کن خواهر

الهی به امید خودت...