2777
2789
عنوان

من گناه کرد م ناراحتم بچه ها

361 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها میشه گزارش نزنید ونترکونید میخوام از شوهرم جدا بشم والان جدا از هم زندگی می‌کنیم 

من متاسفانه از نظر ج ن سی گرم مزاج هستم 

چند روز پیش به شوهرم گفتم بیا وقبول نکرد 

من هم گناه کردم😭😭😭

پشیمونم 

چی کار کنم کاش میشد مرد کاش تموم میشدم کاش هیچ وقت به دنیا نمیومدم 

دو بار گناه کردم 

خود... 

بچه ها چون گرم مزاجم اصلا نمیتونم خودم کنترل کنم😭😭😭کسی توی شرایط من بوده؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

شاید ممکنه بترکی اما قبلش میخام بگم گناه شما مربوط به هوستون هست 

و باید خودتون را نگه دارید ن با گناه حلش کنید 

ب هر حال گناه خودتا کم ندون و توبه و استغفار کن سعی کن سردیجات نخوری که ب بدنت آسیب بزنی از راهش وارد شو

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

شوهرت تقصیر داره و باید جدا میشدی و بعد نیازت رو برطرف میکردی 

توبه کن و جدا شو

البته شوهرت سرد مزاج نیست نیازش جای دیگه برطرف میشه پشت این حرفم هزار تا تجربه هست که دیدم

البته خودم الحمدلله شوهر ندارم از دیگران

سردی بخور

همزمان به شوهرت گرمی بده

تا متعادل بشی

بعد درخواست زبونی نده

اگه خواستی اول بغلش کن و ادامه ماجرا

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
سردی بخور همزمان به شوهرت گرمی بده تا متعادل بشی بعد درخواست زبونی نده اگه خواستی اول بغلش کن و ...

میگه.جدا از شوهرش زندگی میکنه

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

شوهرت تقصیر داره و باید جدا میشدی و بعد نیازت رو برطرف میکردی  توبه کن و جدا شو البته شوهرت س ...

بعضیاشون واقعا سردن

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید