2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حس میکنم 

چطوری؟

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

تنها چیزی ک میتونم بگم اینکه یکسری آدم نقش اساسی تری تو جامعیت آدما دارن نسبت به دیگران 

این آدما بیشتر توی تنگنا و مشکلاتن و کلا متمایزن

خیلی‌هاشون متوجه نمیشن و تاب نمیارن و له میشن

اما خیلی‌هاشون درس میگیرن و به اوج میرسن و به اون رسالت میرسن 

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

چند تا چیز میگم یکم دیدتون باز کنید 

سخنرانی ها و کتاب های دلورس کانن پیدا کنید بخونید 

سفر روح و سرنوشت روح مایکل نیوتن 

مدیتیشن و سکوت ذهن یاد بگیرید این خودش راه رو براتون‌باز میکنه 

هر قدمی که بردارید و ب جلو برید خود ب خود جلو پاتون روشن میشه 

فعلا امضا ندارم
راهش بلد باشی میرسی  البته اول یک استاد پیدا کن

استاد از کجا بیارم راستش من یه سال رفتم دنبال این چیزا واقعنم یه سری انرژیا حس کردم ولی دیگه چون پیشرفت نکردم زده شدم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
استاد از کجا بیارم راستش من یه سال رفتم دنبال این چیزا واقعنم یه سری انرژیا حس کردم ولی دیگه چون پیش ...

یک پیج یوگی باش هست دنبال کن 

چه انرژی هایی حس کردی 

ریکی هم خوبه یاد بگیری ایموشن هم همینطور 

ریکی یک سری همسویی رایگان داره میتونی دریافت کنی 

در مورد استاد هرکس استاد خودش رو باید پیدا کنه ب این معتقدم 

هر بار جلو بری و از کائنات درخواست کنی برات یکی میفرسته 

فقط مراقب باش تو دام عرفان حلقه و ازین دست نیفتی

فعلا امضا ندارم