2777
2789
عنوان

نیمه تاریک وجود.. 🌗

157 بازدید | 11 پست

کتابای خانوم دبی فورد روخوندین؟تاحالا روخودتون کارکردین؟ راستش پذیرش سایه خیلی سخته بنظرتون چقدر زمان میبره سایه های درونمون رو پذیرش کنیم؟ یامثلا تاحالا ترس ازدست دادن داشتین ممنون میشم دراین مورد کتابی خوندین بهم معرفی کنید🙏🏻🌸

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

من خ دلم میخواد این کتاب و بخونم اول کتاب قبلیم و تموم کنم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خ دلم میخواد این کتاب و بخونم اول کتاب قبلیم و تموم کنم 

نیمه تاریک وجود_راز سایه_جوجه اردک زشت درون بشدت کتابای خوبی هستن توصیه میکنم حتما بخون 

نیمه تاریک وجود_راز سایه_جوجه اردک زشت درون بشدت کتابای خوبی هستن توصیه میکنم حتما بخون 

دمت گرم اتفاقا خ نیاز داشتم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نیمه تاریک وجود رو خیلییی‌ وقت پیش ها یه بخش هایی  رو خونده بودم دوباره میخوام بخونم  ول ...

درسته ولی واقعا خودشناسی و پذیرش قسمت های تاریک وجودمون واقعا سخته چون سال ها اون ها رو رد کردیم مثلا گفتیم من فلان ویژگی اخلاقی روندارم خیلی خوبم

اگر اهل کتاب خوندنی کتاب شفای کودک درون مترجم خانوم گیتی خوشدل هم عالیه🌸🙏🏻

اره هستم اتفاقا عشق اینجور کتابام ترم بعد قراره سرم خلوت شه میخونم

موفق باشی عزیزم🌸

همچنین

درسته ولی واقعا خودشناسی و پذیرش قسمت های تاریک وجودمون واقعا سخته چون سال ها اون ها رو رد کردیم مثل ...

دقیقا همینطوره 

سخت و البته زمان بر 

چون تا مدت ها یک خصلتی که داشتیم رو انکار کردیم و اون 

خصلت رو توی بقیه می‌دیدیم اما حاضر به پذیرش اون نبودیم 

اینکه من یه ویژگی رو که در وجود شخص دیگری دیدم 

و اون رو تحسين یا سرزنش میکردم اما حالا باید قبول کنم 

اون ویژگی در وجود خودم هم هست برام راحت نیست 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲