crying_fish مدیر عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 792 عنوان تمرکز کردن | مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 20 پست چجوری تمرکز کنم برای درس؟فکرم یهو میپره یه جای دیگه و زمان زیادی میره.یا مثلا بعد اینکه مطالب زیادیو خوندم میفهمم فقط روخوانی میکردم 1402/09/28 | 17:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیواانم عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 126 ممنونم💕. شما چطورید نه بابا من نزدم که نمیدونم شاید کاربرای دیگه زدن 🤦🏻 خوبم فداتون⚘اخه وجدانا تو بحث یا تاپیکی شرکت نمیکنم اصلامگر درسی یا خاله زنک باشی نباشه و ایناحالا بیخیالخلاصه منفجرم کردن دشمنای اسلام🤷🤦🏻😂میگم جدی ساری هستی؟؟؟هم استانی دراومدیم که دتر😑🤦🏻
crying_fish مدیر استارتر عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 792 خوبم فداتون⚘ اخه وجدانا تو بحث یا تاپیکی شرکت نمیکنم اصلا مگر درسی یا خاله زنک باشی نباشه و اینا ... عالیه✨اره نمیدونم چرا😂💔 هعیییاره ساریم جدا. اععع شما کدوم شهرین ؟؟
کیواانم عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 126 عالیه✨ ا ره نمیدونم چرا😂💔 هعییی اره ساریم جدا. اععع شما کدوم شهرین ؟؟ دلم جررر، نمیبخشمش هر کی بود ب حق امام عزیز جیگری یحیی جون ساری😑😂🤷آمل هستم ک🤦🏻😂
crying_fish مدیر استارتر عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 792 دلم جررر، نمیبخشمش هر کی بود ب حق امام عزیز جیگری یحیی جون ساری😑😂🤷 آمل هستم ک🤦🏻😂 اره بسپار به خدا😂🤣💔بله بله 😂😂آملم خوبه باحاله
کیواانم عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 126 اره بسپار به خدا😂🤣💔 بله بله 😂😂 آملم خوبه باحاله امیدوارم هیچوقت ب نت جوین نشه🤷😑باحال برا ۱ لحظست😝😂من ۳ سال ساری بودم کممدباقر جون ، دانشکده فنی
crying_fish مدیر استارتر عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 792 امیدوارم هیچوقت ب نت جوین نشه🤷😑 باحال برا ۱ لحظست😝😂 من ۳ سال ساری بودم ک ممدباقر جون ، دانشکد ... سایت براش بالا نیاد😂😂چرا بده مگه؟اوه بله بله میدونم 🤦🏻😂😂