2777
2789
عنوان

مشاوره کنکور رایگان هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 95 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه دوستم وقت کم زود یاد میگیره یادشم نمیره  دیدم تو اطرافیان

دوستاتونو بزارید کنار 

همین دوستا بیشترین ضربه رو میزنن بنده سال اول پزشکی قبول شدم همشون کات کردم و بعد فهمیدم چقدررر ضربه زدن دروغ گفتن و به هیچ جا نرسیدن

دکتر کوچولو
من انسانی ام  چون میرم سرکار وقت درس ندارم  بنظرتون میتونم تو اسفند و فردوبن جمع کنم درس ...

نوج

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
دوستاتونو بزارید کنار  همین دوستا بیشترین ضربه رو میزنن بنده سال اول پزشکی قبول شدم همشون کات ...

گذاشتم کنار 

این دوستم پیش خودم معلم وقت داد که فلان درس جدید رو بخونید چند بار شده دیدم زود میخونه یاد میگیره

سلام . چن روزه بخاطر ی دلیلی ک اتفاق افتاد از درس دور بودم 

الان همش دیر پا میشم صبح 😐بجای هشت ۹ یا ۱۰ شروع میکنم چکاررر کنممم

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
گذاشتم کنار  این دوستم پیش خودم معلم وقت داد که فلان درس جدید رو بخونید چند بار شده دیدم زود م ...

قرار نیست هوش همه یکسان باشه یکی با یه بار خوندن یکی با ده بار خوندن یاد میگره 

مهم اینه همه یاد میگیرن بالاخره و شما باید به تناسب مدت زمان یادگیریتون زمان بذارید

دکتر کوچولو