2789
عنوان

ذخیره تخمدان

1892 بازدید | 18 پست

خیلی دلم شکسته ۲۶ سالمه هنوز مجردم یه عمر سرمو با درس و کار گرم کردم همش رفتم دانشگاه و مقطع ارشد و... 

الان همه ابنارو دارم ولی طبق ازمایشام فهمیدم ذخیره م پایینه یعنی ۲/۳ دکتر گقت الان اقدام کن ولی من مجردم چطوری اخه 

نمیدونم پنج ساله دیگه بخوام میشه؟

تخمک میتونی فریز کنی

هزینه پانچرش حدود ده تومن ایناست 

فریز هرسالش هم حدود یه تومن 

ولی بعد ۸ سال کیفیت تخمک هامیاد پایین

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واقعا؟ یعنی امید داشته باشم؟ 

من با یه خانوم ماما صحبت کردم اون گفت که هر ماه و هرسال اعداد و ارقام متفاوته اونجوری نیست که به صفر برسه و تمام.

ولی بخدا برای من اینجوری شد اینقدر ناامید بودم همش گریه میکردم منم ۲۵سالمه،نمیدونم معجزه بود یا واقعا اون ماما راست میگفت

ناامید نباش

دوماه دیگه برو یه ازمایشگاه دیگه همین ازمایش بده نتیجه رو مقایسه کن

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
یعنی اصلاح سبک کردی؟ الان بچه دارین؟

نه اصلا اصلاح سبک نکردم بخدا هیچ کاری نکردم تازه از سال قبل بدتر شده بود شرایط روحیم 

نه بچه ندارم من فشار خون داشتم دکتر گفت تا کنترل نکنی نباید اقدام کنی

نه اصلا اصلاح سبک نکردم بخدا هیچ کاری نکردم تازه از سال قبل بدتر شده بود شرایط روحیم  نه بچه ن ...

من که مجردم کلا داغونه شرایط روحیم اصلا نمیدونم چی قرارع بشه خیلی حالم بده چند روزه فقط گریه میکنم 

میخواستم ازدواج کنم با هرکی شد یعنی چنتا خاستگار دارم ولی دلم بهشون راضی نیست میترسم از ازدواج ناموفق 

راستی چیشد این ازمایش رو دادی

من که مجردم کلا داغونه شرایط روحیم اصلا نمیدونم چی قرارع بشه خیلی حالم بده چند روزه فقط گریه میکنم&n ...

میشه ناامید نباشی خیلیا تو شرایط شما هستن قرار نیست بخاطر این موضوع اینده خودتو خراب کنی و ازدواج کنی 

توکل به خدا کن پس اون خانومایی که ۴۰سالشونه و مجردن چی بگن،

غصه نخور ازمایشت رو تکرار کن به خدا امید داشته باش

من یدونه سقط ناخواسته داشتم بعد قصد داشتم که بچه دار بشم

گفتم برم دکتر ی ازمایش چکاب بنویسه برام ببینم بدنم در چه وضعیتیه قبل از اقدام

که متوجه شدم ذخیره تخمدانم پایینه

و تیرویید هم دارم

میشه ناامید نباشی خیلیا تو شرایط شما هستن قرار نیست بخاطر این موضوع اینده خودتو خراب کنی و ازدو ...

بعد از سقطت دیگه اقدام نکردی عزیزم؟

شاید اقدام کنی بشه با همون اقدام های اول 

والا من چی بگم الان پشیمونم حرف دور و اطرافمو گوش کردم هی گقتن درس بخون شاغل باش‌ ازدواج رو ول کن وقت هست

بخدا عین چی پشیمونم که موقعیت های خوب ازدواجی رو رد کردم 

ذخیره تخمدان هر ماه و هرسال عددش متفاوته نگران نباش من پارسال زیر یک بودم امسال بدون هیچ تغییر سب ...

توی یک آزمایشگاه هر دو آزمایش رو انجام دادین؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
بعد از سقطت دیگه اقدام نکردی عزیزم؟ شاید اقدام کنی بشه با همون اقدام های اول  والا من چی بگم ...

نه عزیزم دیگه اقدام نکردم

والا دکتر ازمایش هامو دید گفت مشکلی ندارن برو اقدام کن

ولی فشار خون دارم میترسم برای باردار شدنم خطرناک باشه 

اشکال نداره هنوزم دیر نشده انشاالله که بزودی یه خواستگار خوب و عالی برات میاد و ازدواج میکنی😍

توی یک آزمایشگاه هر دو آزمایش رو انجام دادین؟

نه عزیزم ولی هر دو ازمایشگاه تخصصی نیلو بودن

ولی یکیش توی یک منطقه دیگه بود اون یکی هم یک منطقه دیگه

حتی مجدد ازمایش هامو تکرار کردم گفتم شاید خطای ازمایشگاهی بوده باشه ولی دیدم نه اعداد همونه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز