2777
2789
عنوان

چگونه باورهای خود را تغییر دهیم

1075 بازدید | 36 پست

سلام به همگی.

شنیدم ک همه چی به باورهاس و باوره ک زندگی مارو رقم میزنه. خودتونم جاهای مختلف احتمالن دیدید ک میگن باورتو تغییر بده تا به چیزایی ک میخای برسی. از عباس منش و عرشیانفر و کلی سایتهای مختلف من اینو شنیدم ک میگن باور باور باور.

یا میگن اگه با تمام وجودت ایمان قلبی داشته باشی حتمن میرسی. همه چی باوره و تمام.

اکی.ولی چرا کسی معمولن نمیگه چجوری این باورهارو تغییر بدیم؟

راهکار بنظرم خیلی مهمه. راه رو میگن ولی راهکارو نمیگن معمولن.

منم معمولن تصویر سازی و جمله تاکیدی و اینجور چیزا برای تغییر باور شنیدم ولی خب برا همه جواب نمیده..

لطفن هرکی تجربه ایی داره بگه.یا اگه کسی تونسته تغییر باور بده یا از دوروبریاش دیده ممنون میشم تجربیاتشو بگه..این موضوع برای من خیلی مهم بوده و هس.جوابشو دوس دارم بفهمم..

هرتجربه و ایده ایی تو این زمینه دارید ب اشتراک بزارید تا به کلیدش برسیم..

مرسیییی💚💚💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بايد با آدمهايى كه باور و اعتقاداتشون باهات متفاوته زندگى كنى، صرفاً چندتا جمله و كتاب فكر نكنم تاثير گذار باشه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

اگه میخای واقعی تغییر کنی فقط آموزه های جو دیسپنزا بکار ببر

اتفاقن خیلی قبولش دارم.خفنه واقعن🥰

ولی من قبلن چن تا ویدیو ازش دیدم گنگ توضیح میده.مستقیم نمیگه

خودت نتیجه گرفتی؟

بايد با آدمهايى كه باور و اعتقاداتشون باهات متفاوته زندگى كنى، صرفاً چندتا جمله و كتاب فكر نكنم تاثي ...

خب اینم بنظرم مراحلی داره برا خودش. بنظرم یه هو نمیشه آدمای هم عقیده با خودمو گیر بیارم

مدیتیشن و یوگا و خودشناسی خیلی میتونه موثر باشه 

اینا هم تا تغییر باور نباشه فک نکنم بتونه اثر گزار باشه 

چون دیدم بعضیارو ک میگفتن ما اینارو انجام دادیم نتیجه نگرفتیم

خب اینم بنظرم مراحلی داره برا خودش. بنظرم یه هو نمیشه آدمای هم عقیده با خودمو گیر بیارم

بله، واقعاً سخته، تنها راهكار واسه اينجور مواقع به نظر من اينه كه با دليل قاطع خودت متوجه بشى باورهات اشتباه بوده.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

اینا هم تا تغییر باور نباشه فک نکنم بتونه اثر گزار باشه  چون دیدم بعضیارو ک میگفتن ما اینارو ا ...

من خودم انجام دادم و نتیجه گرفتم ولی قبلش باید کامل خودتو بشناسی و بدونی چه چیزای رو میخوای تغیر بدی 

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب باید دوره همونارو بخری تا تغییر بدی دیگه

همون عباسمنش و عرشیانفر کلی دوره خوب دارن

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...