2777
2789
عنوان

راه حل درست چیه ؟

259 بازدید | 22 پست

من یه جاری کوچک دارم .از روز اول بنا رو بر ناسازگاری با من گذاشته 

سال اول ازدواج سر بارداری ش خود به خود قهر کرد .منو محل نداد حرف نزد .منم ول کردم .پیگیر نشدم .تا ما رفتیم سفر .برادر شوهر بزرگم گفت به جاری که زنگ بزنید و تقصیر تو بود .اونا زنگ زدن .منم گفتم باشه بذار اینبار بگذرم 

شد سال بعد رفتن سفر این جاری و شوهرش .من زنگ زدم حال احوال کنم گوشی رو م قطع کردن و گفتن زنگ نزده 

من یک سال قطع رابطه بودم .رفتار غلط هم داشت مثل اینکه به من چای تعارف نکرد و اینا 

تا اینکه خودشون شیرینی گرفتن اومدن خونه ما

منم به احترام حرف برادرشوهر بزرگم هیچی نگفتم 

چند روز پیش من رفتم خونه پدر شوهرم نشستن کنار بخاری .بعد این جاری کوچک و شوهرش اومدن نشستن پیش من 

ده دقیقه بعد من چای خوردم چون بارانی تنم بود و هم شوهرم داشت با برادرش دعوا می کرد رفتم نشستم پیشش که بگم بحث نکن .دخترم هم رو مبل دراز کشیده بود .مبل ها جهیزیه جاری ه تو خونه پدر شوهرم زندگی می کنه .رفتم ببینم دخترم نکنه اسهال کنه رو مبل 

چون برون روی داشت .خودشون هم می دونند 

بعد رفتن من این جاری الکی گفته من می خواستم باهاش حرف بزنم پاشده رفته .غرور من خورد شده و از این حرفا

بعد که حرفا منم برادرشوهر بزرگم شنید حق و به من داد 

من دیشب نمی رفتم خونه پدر شوهر 

به زور منو برد خونه پدر شوهرم 

بعد جاری کوچک از در اومد با من دست نداد 

موقع رفتن من به برادرشوهرم تو کوچه گفتم که دیدید .اون انگار دنبال بهانه هست برای قطع رابطه و شما اجازه می دید راحت به من توهین کنه 

بعد ما رفتیم خونه 

گویا بعد ما برادرشوهربزرگ زنگ زده به پدرشوهرم که جاری کوچک رفتارش غلط ه و توهین از طرف اونه .اگه دوباره قطع رابطه باشه من پیش قدم نمیشم 

بعد اون هم جاری اینا گویا بحث کردن 

من فقط از شوهرم شنیدم که گفت بحث شون شده

الان من قصد دارم نرم خونه پدرشوهر 

از طرفی یلدا رو چیکار کنم 

شوهرم هم آدم درست درمون نیست که بگه آره تقصیر جاری ه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولکن بابا برو چرا نری ،برو و جلو چشم خانواده شوهرت با جاریت حرف بزن اگه اون حرفی زد یا رفتار ناشایست ...

آخه تو فکر کن من برم مجبورم با اون دست بدم بعد اگه محل نده من ضایع میشم

آخه تو فکر کن من برم مجبورم با اون دست بدم بعد اگه محل نده من ضایع میشم

چرا ضایع بشی خب دست نده حداقل اینجوری خانواده شوهرت طرفدار تو میشن میگن آره ماهم دیدی که فلانی اومد دست داد ولی عروس کوچیکه محلش نداد هرچیه زیر سر عروس کوچیکست

عزیزم به نظر منم شما بهتره یلدا بری خونه پدرشوهرت و با خوشرویی با جاری کوچیک حرف بزنی و بهش دست بدی، انگار هیچ اتفاقی نیفتاده.

اینطوری پیش خانواده ی شوهرت هم عزیز میشی و میگن آفرین چه عروس خانوم و فهمیده ای داریم که کینه ای و دنبال دعوا نیست.

امیدوارم شب یلدا بهتون خوش بگذره 

عزیزم به نظر منم شما بهتره یلدا بری خونه پدرشوهرت و با خوشرویی با جاری کوچیک حرف بزنی و بهش دست بدی، ...

شما اگه طرف ت دیشب به تو دست نده با بقیه دست بده 

با وجود اون میری خودتو سبک‌ کنی؟