2777
2789
عنوان

چ باید بنمایم

89 بازدید | 8 پست

یه دختر چادری تو کلاسمون هست ازش خوشم میاد یکم تپلی و سفید و بامزه اس 

یکمم حسودیم میشه بهش چون صورتش خیلی خوشگله چشم ابروی مشکی و پوست سفید و لبای قرمز 🤕🤕بی آرایش 

ولی اصلا حرف نمیزنه و تو خودشه کلا و هیچ دوستی نداره

مظلوم و آرومه خیلیی

حالا بگذریم هر کاری میکنم درسای عمومی رو نمیتونم حفظ بشم درسای تخصصیم خوبه ولی عمومیا رو نمیره تو مخم با این دخیه یه بار حرف زدم فهمیدم حافظ چند جز از قرآنه و مثل اینکه حفظیش  نمره های دروس عمومیش خیلی خوبه 

یعنی مطمئنم که نمره های عمومیش خوبه و تخصصیش بده

چون یه روز امتحان شعر حفظی ادبیات داشتیم و این اصلا نمیدونست و صبح فهمید که باید حفظ میکرده همون دقیقه کتابشو دراورد تو یه ده پونزده دقیقه حفظ کرد بعد من اون شعره رو از دو روز قبل داشتم حفظ میکردم و چند بارم نوشتمش ولی بازم ترتیب بیت ها رو یادم میرفت خلاصه اون روز نشستم بغل دست این دختره و از روش دیدم 🤥😢و بعدش رفتم کتابو دیدم درست بودد

الان تصمیم گرفتم برم باهاش طرح رفاقت بریزم و بشینم پیشش فقط میترسم بچه مثبت باشه بگه من اهل تقلب نیستم و این حرفا و ضایع بشم از اونورم نمیخوام فکر کنه فقط برا اینکار باهاش دوست شدم 

خب چیکار کنم برم یا ن

.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عجب راهنمایی کردی واقعا ممنونم😐

با دختره دوست شو

چون لیاقت حفظ قرآن رو داشته پس میتونه دوست خوبی باشه

ولی تقلب هم خوب نیست(دزدی،مال حرام،حق الناس)

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

کسی که کل قرآن رو حفظ کنه میتونه در قیامت ۱۰ نفر رو شفاعت کنه

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

با دختره دوست شو چون لیاقت حفظ قرآن رو داشته پس میتونه دوست خوبی باشه ولی تقلب هم خوب نیست(دزدی،ما ...

بله درسته توبه کردم از تقلب🙃

شما چه خانم خوبی هستید 

.
حافظ کل نیست 5 جزء حفظه

بله گفتی چند جز حفظه گفتم بگم که قدم تو راه بزرگی گذاشته که اگه ادامه بده مقام شفاعت رو میگیره

بله درسته توبه کردم از تقلب🙃 شما چه خانم خوبی هستید 

خودت خوبی عزیزم💚