2777
2789
عنوان

داداشم رل زده.

1790 بازدید | 73 پست

همین الان تو آشپزخونه یهو گوشیش زنگ زد نوشته بود اسم دختره بود با یه قلب

جواب ندادم خودش فهمید بهش زنگ زد

خلاصه بعد کل لوس بازی پشت تلفن 

ازش پرسیدم کیه میگه به توچه😐😒

آب میخورم واسش تعریف میکنم 

دلم به حاله داداشم میسوزه معلوم نیس دختره از کحا اومده اینطور سوار داداش بدبخت ساده من شده 

کاش اینجا بود دوتا درشت بارش میکردم میفهمید داداشم آدم بی کس و ماری نیس

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

😐

هنو بزار برسه 

خواهر شوهری میشیا

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوه اوه امیدوارم به ازدواج ختم نشه

طفلی قراره چه خواهر شوهری نصیبش بشه

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

دنیا برعکس شده😐

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂

😐مگ دختره چ کار اشتباهی کرده؟

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!

عزیزم حالت خوبه؟ دختره ک ب زور ب قول خودت سوار داداش بیچاره و سادت نشده 

داداشتم خاسته ک الان با همن😐

حس میکنم حسادت میکنی ب دختره

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.