2777
2789
عنوان

۲۶هفته ها بیاین لطفااااااا

105 بازدید | 21 پست

شما ازمایش قند بارداری دادنی صفحه دومش جنسیت زده برا بچه رو زده یعنی؟؟؟؟ یا برا خودمونه؟؟؟

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زده دختره.مبارکه

اخه تو ازمایش قندخون بارداری مگه جنسیت رو مینویسن؟؟؟؟من گیج شدم بخدا من ان تی و انومالی گفته پسر اونم با قاطعیت اما تو این ازمایش قندخون دیدم زده شکاک شدم والا

نه مال من جنسیت نزده. فقط قند ناشتا. یک ساعته. دو ساعته. اینارو نوشته و تمام. خب حالا مگه چه اشکالی ...

خب برا منم صفحه اولش اینارو نوشته اما صفحه دومش این جنسینو که نوشته گیج موندم یه ماهه برنامه ریخته بودم که فردا برم خرید برا بچه😂حالا موندم که صورتی بخرم یاابی 

برای من که نزده بود.

این ازمایشگاه چه مرگشه نمیدونم والا از یه طرف میگم جنسیت بچه رو زده از یه طرف میگم ازمایش جنسیت کلا جداس چه ربطی به ازمایش قندخون داره از یه طرفم میگم شاید جنسیت خودمو زده از یه طرفم میگم خب مشخصه ک ازمایش قندخون بارداری رو زنا میدن به چه دلیل باید بنویسن😐😐😐

دقت بکن!

سن خودت رو هم نوشته ۲۲! 

اونم جنسیت خودت هست

چکار به جنسیت بچه داره!

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
شاید سلفری دادی یا ازمایش تعیین جنسیت. اولین باره میشنوم با ارمایش قند جنسیت رو هم بزنن

ن دختر اصلا من اون ازمایشارو ندادم الانم ۲۷هفتمه ازمایش قندخون ک دادمو دیدم نوشته جنسیت رو قاطی کردم کلا