2777
2789

این جماعت ازهمه چی ناراضین😐

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چوووون الان دیگهههه واقعا جامعه بدی شده همه ب هم بدی میکنن صبور نیستن مغرور شدن تازه همش بایدبدوی کار کنی ب هیچ جا هم نمبرسی مسعولیت بجه داری و همسر داری خیییلی سخت شده واقعااا 

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

چونکه زیرا🤣🤣🤣🤣

ازشوخی گذشته جامعه ما بشدت بهم ریختس نمیتونم بیشتر توضیح بدم میترسم برم روهوا.

بااینکه حرف بدی نمیخوام بزنم

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
توقعات بیش از حد دارن انتظار دارن شوهر هر کاری براشون بکنه اینا هم جم نخورن از جاشون از خونه و ماش ...

👌🏻👌🏻👌🏻

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

چون زر مفت میزنن اکثریت موقع درد و مشکل از ازدواج بد میگن ولی موقع خوشی و سفر و کادو و جشن  و س ک س بازیاشون چیزی نمیان بگن

یه عده اندکی هم هستن خودشون عرضه و اگاهی کافی نداشتن همسر خوب انتخاب کنن و تر زدن با شوهر کردنشون 

من 90 درصد زوجایی که میشناسم والا ده بار هم برگردن عقب بازم ازدواج میکنن و حسابی هم خوشبختن

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

من این دو سه سالی که تو نی نی سایتم خیییلی کم پیش اومده کاربرایی ببینم که از زندگی مشترکشون راضی باشن همه به یه دلیلی غر میزدن.. 

دیگه مثل قبلا ادما به هم متعهد نیستن، مسئولیت پذیر نیستن.. آمار خیانت بالا رفته و ....