2777
2789
عنوان

تاخیر گفتار

652 بازدید | 17 پست

لطفا مامانایی که تجربه دارن بچه اشون تاخیر گفتار داشته و الان خوب شده میتونن راهنمایی کنن؟

چکار کردین، و اینکه واکنش پسرتون چی بود، و اینکه چقدر طول کشید. ممنون میشم تجربه تون رو بگین.

من پسرم سه سال و هفت ماهشه تقریبا یک ماهه هدفمند شروع کردم باهاش کار کنم خیلی نتیجه گرفتم. اما فکر کنم زیادی عجله دارم.

الان حدودا دایره لغاتش ۷۰، ۸۰ تاست با فعل، جمله ۲کلمه ای استفاده میکنه در این حده

پسر منم تاخیر گفتار داشت

خیلی زود دهن باز کرد و حتی شعر سنتی می خوند ولی تو محاوره جمله نمی گفت

گفتار درمان بردم چندین جلسه

کتابهای مخصوص گرفتم باهاش کار کردم

خیلی بادی صبور باشی

برای پسر من یکی دوسال  طول کشید تا دیگه میشد بگی نرمال شده

الانم بگی نگی نسبت به همسن و سالاش خیلی سخنور نیست 

پسر اولم زود بحرف اومد الان ۳سالو نیمه همه چی میگه 

ولی دومی ۱۸ماهشه صحبت نمیکنه پیگیر دکتر شدم کفت چون نارسه بخاطر اونه خوبه و سخت نگیر ولی خودم احتمالا بزودی ببرمش گفتاردرمانی 

بنظرتون سنش مناسب گفتار درمانی هست؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پسرم الان ۶سالشه پیش دبستانی میره تا همین پارسال هم چندتا حروف رو نمیگفت از سه سالگی گفتاردرمانی بردمش البته نه پشت سرهم مثلا چند ماه میبردمش خسته میشد دیگه نمی اومد میگذشت مثلا تا سال بعدش، دیگه پارسال پیش یه گفتار درمانگر خوب بردمش بقیه حروف رو هم الان میگه خداروشکر حرف زدنش کامل خوب شده فقط حرف ر وسط کلمات رو واضح نمیگه که باید تمرین کنه تا موقع کلاس اولش که کامل اوکی بشه

پسر منم تاخیر گفتار داشت خیلی زود دهن باز کرد و حتی شعر سنتی می خوند ولی تو محاوره جمله نمی گفت گف ...

الان چند سالشه، منم دیگه انتظار بلبل زبونی و اینا ازش ندارم دیگه نا امید شدم، چون مثل همسناش زرنگ نیست بخاطر حرف نزدنشه اعتماد بنفسش پایین اومده. الان فقط میخوام عادی بتونه حرف بزنه واسه کارای عادی روزمره اش،

پسرم الان ۶سالشه پیش دبستانی میره تا همین پارسال هم چندتا حروف رو نمیگفت از سه سالگی گفتاردرمانی برد ...

عزیز دلم، خدا حفظش کنه، خدارو شکر...

نیمه اولی بود؟ چه جالب ۶سالگی پیش دبستانی رفت؟ مگه میشه؟خیلی بهتره

پسر اولم زود بحرف اومد الان ۳سالو نیمه همه چی میگه  ولی دومی ۱۸ماهشه صحبت نمیکنه پیگیر دکتر شد ...

نه عزیزم به موقع هست حتما برو.. من اگه اون موقع عقل الانم رو داشتم زودتر شروع میکردم.

تقصیر خودمه واسه بچه ام کارتون زبان انگلیسی گذاشتم داغون کردم بچه رو. خیلی ناراحتم. عذاب وجدان دارم. دیگه ۲۴ساعتمو تمام وقت و انرژیمو گذاشتم براش ببینم چی میشه. خدا کمکم کنه

نه عزیزم به موقع هست حتما برو.. من اگه اون موقع عقل الانم رو داشتم زودتر شروع میکردم. تقصیر خودمه و ...

انشالله که زود زود خوب میشه منم اولین فرصت میبرم ی دکتر گفتار درمان معاینش کنه 

همه چیش به وقت بود بحز صحبت کردنش

الان چند سالشه، منم دیگه انتظار بلبل زبونی و اینا ازش ندارم دیگه نا امید شدم، چون مثل همسناش زرنگ نی ...

الان 9 سالشه

ناامید نشو باهاش کار کن بلبل زبونیم میکنه

مشکل حادی که نداره دور از جونش

الان 9 سالشه ناامید نشو باهاش کار کن بلبل زبونیم میکنه مشکل حادی که نداره دور از جونش

خدا حفظش کنه، نه خدارو شکر مشکلی نداره ولی کارتون و تیوی کلا زیاد دیده، که الان کلا دیگه قطع کردیم براش.

مرسی عزیزم

سلام، پسرتون بهتر شده؟ صحبت میکنه؟ پسر منم دقیقا همین مشکل رو داره کارتن انگلیسی از چند ماهگی تا سه سالگی دیده، کلی شعر و دیالوگهای انگلیسی رو میگه ولی صحبت نمیکنه الان شش ماهی میشه دیجیتال رو براش قطع کردم و همش فارسی صحبت می کنیم باهاش، کلمه یواش یواش داره میگه، می خوام بدونم چقدر زمان میبره؟ الان چهار سالشه و خیلی نگرانشم

میشه برای سلامتی پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی    
سلام گلم پسرتون بهتر شد؟

سلام عزیزم، خدا رو شکر بهتره، الان چهار ماه از کامنتم میگذره، کامل کلمات فارسی رو تکرار میکنه، درکش از جملات بیشتر شده، جمله دو کلمه ای میگه مثلا روشن کن، مامان بیا ولی هنوز نیاز به تمرین داره، خیلی ناراحتم و نگران

میشه برای سلامتی پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی