2777
2789
عنوان

عقدکنون دختر جاریم

158 بازدید | 16 پست

ما اصلا خبر نداشتیم خواستگار داشته و جواب دادن و اینا دیروز ساعت 5/30زنگ زده بردارشوهرم که بیاین ساعت 7محضر شوهرمم کارش یجوریه تا 7/30 نمیتونه بیاد خونه  ماهم نتونستیم بریم همه هم بودن برادر خواهرشوهرام به نظرتون نباید زودتر میگفتن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه کار درستی کردید. چیزی هم گفتن بگید نرفته بودید سر چهارراه میوه بخرید که بگید یهویی پیش اومد. از قبل اطلاع میدادید میومدیم. اگه دیر گفتید یعنی خودتون هم نمیخواستید بیایم

حداقل یه روز قبل میگفتن ن همون روز!!

من خیلی ناراحت شدم حالا همشون میگن چرا نیومدین به ما هم ساعت 6گفتن شما جایی نمیاین و اینا خیلی دوس داشتم برم ولی از این یهوییا بدم میاد 

من خیلی ناراحت شدم حالا همشون میگن چرا نیومدین به ما هم ساعت 6گفتن شما جایی نمیاین و اینا خیلی دوس د ...

باید بهشون بگین وقتی انقدر دیر خبر میدین یکم خنده داره توقع داشته باشین بیایم نمیشه که یهو کار و زندگی رو ول کنیم

من خیلی ناراحت شدم حالا همشون میگن چرا نیومدین به ما هم ساعت 6گفتن شما جایی نمیاین و اینا خیلی دوس د ...

همون بهتر ک نرفتین حرفیم زدن بگین دلیلشو 

شماهم جایی خواستین دعوتشون کنین همون دقیقه نود زنگ بزنین حساب کار دستشون بیاد 

من بودم همون دیقه میگفتم نمیام

حداقل یک ماه طول میکش ه از خواستگاری تا عقد  ولی قضیه جدی شد باید بگن دیگه یعنی چی  منم ...

اره خواهر شوهرام همه خبر داشتن مل فقط میدونستیم اومدن خواستگاری اینکه میگن دو هفتس جواب مثبت دادن نمیدونستیم 

بگو شما حتما خیلی بی برنامه این بعدم بگو شوهرت تا هفت و نیم سرکاره به هرحال ساعت پنج وقت مهمون دعوت ...

شامم همه رو دعوت کرده دیگه به ما زنگ نزده که عقد نتونستید بیاید شامو بیاید