2777
2789
عنوان

همچین مردی خوبه؟ 💗

426 بازدید | 14 پست

با درک و منطقه  و درکت میکنه همیشه 

ولی سریع جوش میاره و عصبی میشه به هم میریزه 

اخلاقش خوبه درکل، شوخه اکثر وقتا و مهربونه 

ولی خیلی حساسه، یه کاری کنی سریع ناراحت و عصبی میشه 

یکمم گیره ، مثلا کلا با یک سری دوستام که ازش خوشش نمیومد بهم گفت باهاشون قطع رابطه کن 

به لباسمم گیر میده ، اگه مثلا لباسم کوتاه باشه، نمیزاره بریم بیرون حتی اگه اون بیرون باشه من با اون لباس برم پیشش، میرسونتم خونه بیرون همه چی کنسل میکنه، وقتی دیر میکنم هم خیلی عصبی میشه 

کلا خودش میگه بداخلاقو بی حوصلس 

ولی من دوسش دارم :) اینجوری نیست همیشه و خیلی میتونه منو تحمل کنه و صبوره ، به نظرتون با این خصوصیات خوبه یا بده؟ 

خصوصیات خودمم بگم، خیلی حساسم، اگه باهام تند حرف بزنه سریع بغض میکنم و ناراحت میشم، گریه میکنم، ولی زود آشتی میکنم وقتی میاد از دلم در بیاره،کشش نمیدم، یکمم دیر میکنم موقعی ک میخوایم بریم جایی، چون تک فرزند بودم یکمی هم لوس شدم، ولی الان دارم بهتر میشم .. بنظرتون این دونفر باهم کنار میان؟؟ 

𝕻𝖎𝖊𝖈𝖊 𝖔𝖋 𝖙𝖍𝖊 𝖒𝖔𝖔𝖓🌙.      𝐈𝐍𝐅𝐏 ִֶָ ⊹ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو همونی ک دانشجو معلم بودی ی دوس پسر داشتی ازت رابطه میخواست کات کردی؟ این رل جدیدته؟

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

مرد عصبی و ایجاد کننده محدودیت به درد نمیخوره

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

زندگی زیر یه سقف میتونه فراتر از اینی که شما گفتی باشه و هست

در کل ادمایی که زود عصبانی میشن ادمایی هستن که رک و راستن و ریا ندارن

اگر توان تحمل و انعطاف پذیری رو در خودت میبینی چرا که نه

چون خیلی از رفتارهای بد رو با انعطاف پذیری میشه رفع کرد

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

سلام اینا که میگم نظر شخصی کنه 

من اگر بودم با مرد عصبی نمیتونستم زندگی کنم چون که من خودم شخصیتم اینجوریه که یکی عصبی بشه بهم چی بگه زودی گریم میگیره 

در مورد لباسم که گیر میدن بنظرم خوب نیست چون که شما خودتون به اون طرز فکر رسیدین که بدونید چی غلط چی درسته کجا این لباسه مناسبه کجا مناسب نیست

تو همون‌دخترع ی چصان فیصانیه نچسبه. دختر_آبی_۱۹ ای

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

قابل تاییده. اکثرمردا که عصبی شدن تو خونشونه. توام لباس کوتاه نپوش وقتی دوسنداره حرصیش نکن چون عصبی هم هست ممکنه حساسترش کنی و بدخلقش کنی دست رو نقطه ضعفاش نذار.بادوستاتم قطع رابطه کن دوست و رفیق واسه زن‌متاهل به درد نمیخوره انقدر به شوهرت دوست باش که نه اون سمت رفیق بره نه تو خلاصه قاپشو بدزد. ازش بخاه باهات تند حرف نزنه بگو اذیت میشی.  کشش ندین خیلی حاد نیس که نخاین کنار بیاین.