چند جا دیدم داپیک زیاد ک به همشون گفته بودن ریسک بالا میگم نکنه ب منم بگن واس همون استرس دارم😭
مگه تو فامیل درجه یک تون سندرم دان دارند ؟ توکلت به خدا باشه . انشاءالله که خیره ! اکثرا سالم هستند شکر خدا . برای شما هم انشاءالله اوکی هست . تازه این آزمایشات و سونوها به گفته ی دکترها کمتر از سی درصد می تونند قابل اعتماد در تشخیص ریسک بالا باشند .
منکه 14هفتمه هنوز هیچ سونویی نرفتم بیچاره خواهرم بهش گفتن بچت منگوله چقدر اشک چقدر پول خرج کرد اخرشم الحمدالله بچه سالمه من که به غربالگری ها هیچ اعتمادی ندارم همشون درصد خطاشون بالاس
منکه 14هفتمه هنوز هیچ سونویی نرفتم بیچاره خواهرم بهش گفتن بچت منگوله چقدر اشک چقدر پول خرج کرد اخرشم ...
اره افرین همین مدل ادامه بده فرق شما با کسی که ۲۰۰ سال قبل و بدون علم و پیشرفت زندگی میکرد چیه همین خواهرت بچش اگر مشکل دار دنیا میموند میفهمیدی چفدر ارزش داره این ازمایشای غربالگری اینکه ییکی شانس داشته باشه و جواب سالم درییاد دلیل نیست بقیه هم همینطور باشن
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
عزیزم فرق من اینه که فوق لیسانسم بچع ی سومه تجربه زیاد دیدم که حتی یه نفر تمام ازمایشارو انجام داد با کلی هزینه اخرشم سقط کرد بعد از سقط متوجه شدن اصلا بچه سالم بوده. خود پزشکا هم اعلام کردند درصد خطای این ازمایشات خیلی بالاس بعدم مثلا میگن ضریب یک به 250،احتمال سندروم داره یعنی 250تا بچه سقط بشن تا شاید یکی از این ها ممکنه درگیر سندروم بشه این همه جان مقدس انسان گرفته میشه فقط زه خاطر احتمالات