2777
2789

نمایشگاه ها باید بگردی میدن اون با سود خیلی زباد و چک و سفته 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

هیچ جا بدون پیش پرداخت نمیدن

ولی ماشین کلا هزینست با اینکه سالم خریدم چه برسه مدل پایین باشه

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمایشگاه ها باید بگردی میدن اون با سود خیلی زباد و چک و سفته 

اخه خیلی ماشین لازمم شما جایی سراغ داری وجدان داشته باشه؟

درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید
هیچ جا بدون پیش پرداخت نمیدن ولی ماشین کلا هزینست با اینکه سالم خریدم چه برسه مدل پایین باشه

نه والا یکی از یکی کلا ه بردار ترن

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

دنبال وجدان اونم تو نمایشگاهیا نگرد

اگر میتونید وام بگیرید بخرید ولی ماشین قراضه نخر که همش خرج کنی چون ضرزه

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
دنبال وجدان اونم تو نمایشگاهیا نگرد اگر میتونید وام بگیرید بخرید ولی ماشین قراضه نخر که همش خرج کنی ...

اخه وام تا چقد الان بانک‌ها بزور وام میدن اونم با پارتی بازی و هزار مشکل

قراضه قراضه هم که نه ولی خب چیزی میخوام توی شهر کارمو راه بندازه

اخه وام تا چقد الان بانک‌ها بزور وام میدن اونم با پارتی بازی و هزار مشکل قراضه قراضه هم که نه ولی خ ...

پراید میتونید با ۱۱۰ تومن هم بخرید 

اخه وام تا چقد الان بانک‌ها بزور وام میدن اونم با پارتی بازی و هزار مشکل قراضه قراضه هم که نه ولی خ ...

چقدر اعصابم خورد شد از این تاپیک چرا باید پراید قراضه بشه ۱۰۰ میلیون که یه جوون نتونه بخره😔😔

چقدر اعصابم خورد شد از این تاپیک چرا باید پراید قراضه بشه ۱۰۰ میلیون که یه جوون نتونه بخره😔😔

هعی 

چیکار میشه کرد...