واای خیلی بده چون دوران عقدم میخام مشکلم حل شه نمیخام تو خونه و زندگیم این مشکلات هم پ ...
باید شوهرت بخواد تا حل بشه باید بپذیرن که خونه ننه هاشون سخت میگذره من باردار بودم ویار سخت همش باید یه زره سیب یا به میزاشتم دهنم فقط این دوتا حالمو خوب میکرد رفته بودیم اونجا برا نهار گفته بود منم که ویار هیچ نمیخوردم بعد بعد ظهرش گفتم منو ببر خونه مادرشوهرم گفت کجا بمون گفتم نه ممنون شوهرم گفت وا خب بمون چیه چطور خوبه بابات میمونی اینجا چرا نمیمونی خب مرد احمق خونه بابام مامانم یه سره بهم میرسه وای ایتجا تا شب یه زره اب هم نمیاره بده ادم من حامله بد ویارم ولی نمیفهمید خدا از جفتشون نگذره الهی چقدر گریه زن باردار در میوردن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان سر این حرفا تو مراسم یلدا هم ب مشکل خوردیم من میگم یلدا بیا خونه ما چون شما برنام ...
عزیزم این مشکلات رو حل کن همین الان خواهرم ۱۶ ساله ازدواج کرده با شوهرش خیلیییییی خوبن ولی مادر شوهرش زندگیشو خراب کرد همیشه یه بغضی خواهرم داره . پی وی به من یه پیام بده