2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 34 پست
به نظر من قطع نکنید رابطه هارو بعدا پشیمون میشید

اصلا قصدشو ندارم 

اتفاقا چون خودمون کم جمعیتیم من رفت و آمدمو دوس دارم 

ولی مادرشوهرم خیلی آدم رکیی منم اذیت میشم 

ببین عزیزم نمیخام تودلت خالی کنم یا چیز دیگ تجربه خودمه یگ مردی ک ازالان طرف خانوادشو بگیره تااخر هم الویتش میشه اونا عین منو شوهرم که ۸ سال ازدواج کردیم هزاران بار بی احترامی ها وبی حرمتی های خانوادشو به خودش و من دیده ولی بازم قبول نمیکنه که بدی از اوناس خاهرش اومد درخونه من بخاطر چیزی ک به اون ربط نداشت دعوا هیچی نگفت بماند فرداش رفت باهاش حرف زد وبگو بخند انگار نه انگار من قهرم باهاش هنوزم دوساله میگذره مااشتی نکردیم ولی اون مهم نیس واسش نمیگه ارامش زندگیم مهم تره شاید اگه اونم پشت منو میگرفت خاهرش بخاطر احترام به برادرش میومد معذرت خواهی واشتی ولی وقتی شوهرم واسه من ارزش قائل نشد معلومه خانوادش هم نمیشن شماهم همینطور همسرت باید میگفت مشکلت چیه بعد اگه مادرش مقصربود میگفت اشکال نداره اذیت میشی کمتربیا من میام خونه شما یا با مادرش حرف میزد که به زنم احترام بزار سعی کن تکلیفتو معلوم کنی اینکه نمیشه اخر هفته ها فقط برین بیرون همو ببینید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمیفهمم  چرا شوهز منم  اینجوره  تا بگم نمبام  فلان میگه منم نمیام  پس &n ...

دقیقا احترامی که مادر من به شوهرم میزاره بی نهایته 

ولی مادر شوهرم فقط تیکه و حرف 

سخته که فعلا تا مراسما رفت امد کن در حد یکی دوبار سرزدنی چیزی مثلا اگه همه بچهارو میگه یا دورهمی میگ ...

منم همینا رو گفتم اونم لج کرد گفت کلا نیا 

منم گفتم باشه نمیام 

نمیدونم چون دوران عقده اینجوری 

نمیخام تو بعدا توزن گیم مشکلی پیش بیاد 

نمیدونم. چرا ولی من ذوق میکنم یکی زورش بیاد😂😂😂

من خیلی ناراحت شدم 

چون بهونه الکی بود 

میگف یه نون نداشتم صبونه بخورم 

در صورتی ک شوهرم قبلش براش نون خریده بود 

دقیقا احترامی که مادر من به شوهرم میزاره بی نهایته  ولی مادر شوهرم فقط تیکه و حرف

منم دقیقا الان ۴ سال ازدواج کردم  این حرفا هنوز تموم نشده  خونه ما  خونه شما  مامان تو  مامان من   ینی کافیه بگم   نمیام  جنگ  دعوا اغاز میشه   اونم نمیاد   خیلی بیشعورن 

همشم زیر سر مادرشوهرمه   بیشرف 

ببین عزیزم نمیخام تودلت خالی کنم یا چیز دیگ تجربه خودمه یگ مردی ک ازالان طرف خانوادشو بگیره تااخر هم ...

نه قسمت خواهر شوهر برا منم صدق نمیکنه 

چون بارها دیدم با خواهرش سر من دعوا کرده حتی جرئت ندارن چیزی ب من بگن 

ولی قسمت مادر شوهر متاسفانه اینجوری نیست 

چون به گفته خودش مادرش بیماره نمیتونه دهن ب دهن شه 

منم همینا رو گفتم اونم لج کرد گفت کلا نیا  منم گفتم باشه نمیام  نمیدونم چون دوران عقده ا ...

من خودم چون تو محیط اروم و ساکت بودم اهل شلوغی زیاد نیستم یچیزی پیش بیاد میپیچونم همم دیگه فهمیدن توام یکی دوبار اگه رفتی ادا سردرد اینا دربیار بگو نمیتونم اهل جمع نیستم زیاد بد دیگه مراسم اینا گرفتن هرجور راحت بودی رفت امد کن ، الان بخاطر این میگم بری یکم وبیای که یهت تو خانوادشون حرفی نباشه درموردت

+خدایاشکرت🤍

منم دقیقا الان ۴ سال ازدواج کردم  این حرفا هنوز تموم نشده  خونه ما  خونه شما &n ...

واای خیلی بده 

چون دوران عقدم میخام مشکلم حل شه 

نمیخام تو خونه و زندگیم این مشکلات هم پیش بیاد 

یعنی یه جورایی میخام ریشه ای حل شه 

من خودم چون تو محیط اروم و ساکت بودم اهل شلوغی زیاد نیستم یچیزی پیش بیاد میپیچونم همم دیگه فهمیدن تو ...

من مشکلی ندارم برم وبیام 

این سری هم شوهرم خودش دید مادرش چیا میگه حق رو ب من داد 

منم بهش گفتم زود رنجم دل میشکنه هفته ای یبار میام توام بیا 

ک خانواده هامونم ناراحت نشن 

خب خوبخ که هفته یبار اصلشم همینه 🤌🏻🤌🏻

فک کنم چون قبلا زیاد رفتم و اومدم 

یکم سختشه هفته ای یکبار 

ب نظرم هر تغییری سخته و چون اولاشه دعوامون میشه

مگه نه 😩🥺

نمیخام سر این مسایل زندگیم خراب شه