2777
2789

دیشب غذا بار گذاشتم اومدم چند بار سر زدم آبش بود بعد رفتم یه سر پیش مادر شوهرم طبقه پایین اونجا خدا بگم منو چیکار کنه گرم صحبت شدم وقتی رسیدم خونه کلا دود بود انقد سوخته بود زود در بستم بوش تو راه پله نره پنجره ها رو باز کردم خود روشن کردم ظرف سوخته غذا رو زود برداشتم شستم کاملا دود خونه رفت حتی هواکش دستشویی رو هم روشن کردم اسفند دود کردم ولی بازم نفس میشم با میام آشپز خونه بو سوختن میاد لطفاً راهکار بدید قرار برم سفر مثلا داشتم برای امروز شوهرم ناهار درست میکردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه ماهم یبار بابام یه غذایی رو سوزوند تا دوماه خونه بوی دود و سوختگی میداد😂😂😂😂هرکاری هم فکرشو کنی کردیم

البته مال ما خیلی سوخته بود بابام صبح لبو گذاشته بودفکر می کرد خاموش کرده اما خیلی پایین داده بود نزدیکای ظهر رفتیم برای ناهار تو پارک نشستیم تا نزدیکای عصر بیرون بودیم وقتی برگشتیم کل خونه رو دود گرفته بود و لبوها با دیگش کربن خالص شده بودن شانس آوردیم خونه آتیش نگرفته بود😂😂😂

برای شما چون شدتش کمتره احتمالا بوش زودتر بره

قابلمه سوخته رو شستم همون اول کاری ولی بازم نفس میکشم خونه بو سوختن غذا میده چیکار کنم 😢

خب اون سوخته هایی که شستی کجان؟ غذای سوخته رو انداختی سطل اشغال درسته؟ بو از اوناس . تجربه ی زیادی دراین زمینه دارم🥴

خونه ماهم یبار بابام یه غذایی رو سوزوند تا دوماه خونه بوی دود و سوختگی میداد😂😂😂😂هرکاری هم فکرشو ...

برای منم کف قابلمه سیاه شده بود لپه ها جزغاله شده بودن لطفاً راهکار بلدید بگید

تجربه میشه دیگه پر حرفی نکنی و غذات رو گازه نری این طرف اونطرف عرق نعنا و مریم گلی بریز داخل اب بزا ...

عرق نعنا دارم ولی مریم گلی ندارم نمیشه فقط عرق نعنا و دارچین بریزم بجوشن با هم 

برای منم کف قابلمه سیاه شده بود لپه ها جزغاله شده بودن لطفاً راهکار بلدید بگید

برای ما بو تا دوماه نرفت... کم کم از بین رفت

تازه مال ما دیگش انقدر سوخته بود انداختیم سطل آشغال قابل استفاده نبود

نه مال من در اون حد زیادی نیست دیگش شستم عین روز اول شد 

تا فردا پس فردا خودش میره

هزار هن اینو بجوشونی اونو بسوزونی که بو بره بدتر میشه اونوقت بوی سوختگی جدا میاد بوی اون چیزی که درست کردی جدا