2777
2789
عنوان

بی‌خوابی

91 بازدید | 18 پست

دیشب تا ساعت 6بیداربودم و ی ساعت خابیدم بعد باید بیدارمیشدم بجاش عصر 3ساعت خابیدم الان خابم نمیبره خیلییییی بدنم حس بدی داره سرم تیرمیکشه و.. ولی وقتی میخام بخابم دلم شور میزنه حس بد دارم و.... این حسام 2.3روزه شروع شده اصلا سابقه نداشته برام و اینقد ضعف بدنی هرچی غذا میخورم انگارنخوردم و معدم میجوشه یا 2ساعت بعدش گشنمه و اصلا یجوری شده زندگیم نمیدونم چرا 

ی زاغک رو بوم خونمون لونه ساخته صداش میاد اینقد میترسم چون یاد بچگیم میوفتم قبلنم ازاینا رو بوم خونمون بود و میگفتن خبربد رو زودتر خبرمیدن و بعد نمیدونم چندماه یا سال مادرم فوت شد و این پرندم رفت الان بازاومده من انقده میترسمممممم خرافاتی نیستم ولی صداش ک میاد یجوری میشم البته دلشوره ام ربطی ب صدای این نداره 

هیچ اتفاق خاصیم نیافتاده تو زندگیم و شوک و دعوا و بحثم نداشتیم و... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا خرافاته فقط من متوجه نشدم حسام کیه 

میدونم خرافاته ولی برام تروما میشه ینی حسایی ک بخاطر ی حادثه داشتم تکرار میشه 

شوخی میکنم ، ولی کلاغ ها همیشه یه خبر رو میخان برسونن فردا یه صدقه بده انشالله ک خیره ❤️ 

خیلییی میترسم ازشون و صداشون بخاطرجریان مادرم و این پیداشدن یهوییشون باز 

ای خدا ۲۵ سالته و میترسی🥲 حالا گفتم یه دختر ۱۳ ساله ای ، نترس خبری نیست 

چون تو همون سن 13 سالگی ی شبه مادرمو از دست دادن 

و ب سالش نکشید شوهر خالم مرد و 6ماه بعد مرگ مادرم دوست صمیمیش سرطان گرفت و فوت شد و ب سال مادرم نرسید 

باز قبل اینا شوهرخاله بزرگم فوت شده بود 

الانم 7ماهی هست مادربزرگم ک هیچ بیماری زمینه ای نداشت و الزایمر نداشت و... سر ی هفته الکی فوت میکنه 

و... میترسم از مرگ و میر. دیگ مخصوصا 100کیلومتر با نامزدم فاصله داریم تو جاده میره و میاد 

بابام از صب سرکاره تا عصر تا برسه شب میشه 

میترسم از دور کردن و جواب ندادن گوشی و.. ازهمچی میترسم 

چون تو همون سن 13 سالگی ی شبه مادرمو از دست دادن  و ب سالش نکشید شوهر خالم مرد و 6ماه بعد مرگ ...

خدارحمتشون کنه والا اینجوری ک تو مگیی میترسم جواب بدم خودم فردا بمیرم😅 این چ وضعیه همه فک فامیلتون ت یه سال مردن که ،البته حق داری بترسی 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز