2777
2789
عنوان

مردم آزاری🤦‍♀️

164 بازدید | 10 پست

خواب بودم.گوشیم زنگ خورد با بدبختی از زیر پتو اومدم بیرون گوشی جواب دادم...رفیقم زنگ زده یه سوالایی میپرسه...مغز آدم سوت میکشه...کسی میتونه سوالاتش رو جواب بده؟

🥀غمگینت می‌کنند این آدمای عجیب:)                                                                           :)این آدمای به ظاهر نجیب🥀

سوالش چی بود

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشی بزار کنار بخواب

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
عضویتت مبارک .. بزار برسی 😕

مرسی...خیلی وقت پیش اومدم...ولی پرید پیام از اول وارد شدم😅

🥀غمگینت می‌کنند این آدمای عجیب:)                                                                           :)این آدمای به ظاهر نجیب🥀
در مورد چی هست 

دوماهه پریود نشده دهن مارو سرویس کرده...میگم برو دکتر میگ نمیشه..انگار من دکترم هی میپرسه از من🤦‍♀️

عجب ادمیه😂😂

مردم ازاره مردم ازار😅

گوشی بزار کنار بخواب

از خواب ک بپرم دیگ‌نمیتونم بخوابم..