2777
2789

من گاهی وقتا این مشکلو داشتم و تازگیا فهمیدم تنبلی تخمدان خفیف دارم البته نمیدونم ب اون مربوط هست یا نه 

بیشتر موقعا وقتی جای سرد مینشستم یا سردی می‌خوردم اینطور میشد 

الان اصلاح سبک کردم بهترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گاهی وقتا این مشکلو داشتم و تازگیا فهمیدم تنبلی تخمدان خفیف دارم البته نمیدونم ب اون مربوط هست یا ...

والا من پارسال سونو رفتم همه چی نرمال بود یعنی میشه یهو تنبلی تخمدان گرفت؟؟؟  شنبه نوبت دکتر دارم 😢

♥️ALLAH♥️
والا من پارسال سونو رفتم همه چی نرمال بود یعنی میشه یهو تنبلی تخمدان گرفت؟؟؟  شنبه نوبت دکتر دا ...

منم هر سال سونو میدم نداشتم تا حالا ولی دکتر بهم گفت تنبلی تخمدان حتما با آزمایش مشخص میشه گاهی سونو نشون نمی ده 

البته احتمالا شما عفونت داری

من الان ۱۱ روز از اخرین پریودم میگذره میتونه تخمک گذاری باشه؟ من بلد نیستم حساب روز تخمک گذاری

۱۴روز بعد از اولین روز پریود میشه،بعضیا چند روز درد حس میکنن،اولین باره این درد رو داری؟

منم هر سال سونو میدم نداشتم تا حالا ولی دکتر بهم گفت تنبلی تخمدان حتما با آزمایش مشخص میشه گاهی سونو ...

ممنون ک گفتید،تاکید میکنم برام آزمایش هم بنویسن

والا ترشحات بخصوص و بو دار ندارم ک به عفونت شک کنم،اما ممنونم از پاسخگویی🌸

♥️ALLAH♥️
۱۴روز بعد از اولین روز پریود میشه،بعضیا چند روز درد حس میکنن،اولین باره این درد رو داری؟

من قبلا ها ک کم سن بودم اصلا چیزی بنام تخمک گذاری حس نمیکردم،الان یک مدتی هست روزهای مشخصی این درد میگیرم و علاوه از این،خیلی عذر میخوام حین و بعد نزدیکی با همسر هم تخمدان درد میگیرم.

♥️ALLAH♥️
من قبلا ها ک کم سن بودم اصلا چیزی بنام تخمک گذاری حس نمیکردم،الان یک مدتی هست روزهای مشخصی این درد م ...

منم قبل زایمان درد تخمک گذاری نداشتم،اگه زیاد اذیت میشی یا نگرانت کرده برو دکتر سونوگرافی بنویسه برات

منم قبل زایمان درد تخمک گذاری نداشتم،اگه زیاد اذیت میشی یا نگرانت کرده برو دکتر سونوگرافی بنویسه برا ...

بله،شنبه نوبت دکتر دارم

ممنون که وقت گذاشتید جواب دادین🌸

♥️ALLAH♥️
ممنون ک گفتید،تاکید میکنم برام آزمایش هم بنویسن والا ترشحات بخصوص و بو دار ندارم ک به عفونت شک کنم، ...

خواهش میکنم انشالله که چیزی نیس پا و شکمتو گرم نگه دار و سردیجات و کافیین و قند مصنوعی زیاد نخور

خواهش میکنم عزیزم،اینجور دردا برا همه پیش میاد انشاللا که طوری نیست

عزیزم من شنبه وقت دکتر دارم

دیروز توی دسشویی یه لخته سفید بزرگ با فشار ازم دفع شد و دردم به کل برطرف شد!

ممنونم عزیزم بله واس همه پیش میاد

♥️ALLAH♥️